VELIKO GRADIŠTE: Predškolci u poseti opštini u okviru Dečje nedelje

Mališani Predškolske ustanove “Majski cvet“ koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred posetili su, u pratnji direktorke i svojih vaspitačica, opštinu gde su ih primili predsednik opštine, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković.

decija-nedelja

Poseta opštini postala je deo programa “Dečje nedelje“ kako bi se i najmlađi upoznali sa lokalnom samoupravom, saznali kako se rukovodi opštinom, primaju stranke, održavaju sednice Skupštine opštine, ali i venčanja i drugi važni događaji.

Radoznalosti nije nedostajalo pa su mališani predsedniku postavili brojna pitanja i s pažnjom slušali odgovore. Neki od njih su izrazili želju da predsednika posete u njegovoj kancelariji i vide kako radi pa je ova to odmah i dogovoreno. Na toplom prijemu i nesebičnoj pomoći lokalnoj samoupravi se, u ime svih, zahvalila direktorka Predškolske ustanove, Slavica Janković.

Budući prvaci su ovom prilikom predsedniku poklonili zbirku svojih likovnih radova sa spontanim i duhovitim odgovorima na pitanje “Šta radi predsednik opštine?“, a on ih je počastio obaveznom čokoladom i slatkišima kojima je bilo teško odoleti.

Pogledajte kako predškolci zamišljaju ŠTA RADI PREDSEDNIK OPŠTINE

TPKNEWS/SOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker