HITNO UPOZORENJE ZA RODITELJE MUP SRBIJE! Najavljeno masovno grupno samoubistvo dece na TikToku

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije dobilo je dopis od Interpola koji upozorava na kruženje informacije o pozivu na grupno samoubistvo mladih.

Foto: Profimedia

Povodom grupnog pozivanja na samoubistvo mladih osoba na TikToku, MUP apeluje na roditelje da prate aktivnosti svoje dece na društvenim mrežama.

“MUP je obavešten od strane Interpola iz Jerusalima dopisom koji je upućen Letoniji, a ostalim zemljama na upoznavanje, o informacijama koje kruže na jednoj društvenoj mreži, a tiču se poziva na grupno samoubistvo mladih osoba”, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Kako se navodi, na teritoriji Srbije se vrše provere navedene informacije, iako je navedeno obaveštenje upućeno Republici Srbiji isključivo radi informisanja.

“Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sa maksimalnom opreznošću pristupaju proveri navedenih ili sličnih sadržaja na društvenim mrežama. Apelujemo i na roditelje da obrate pažnju na ponašanje svoje dece i sadržaje koje prate na društvenim mrežama”, istakli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker