POSLEDNJE UPOZORENJE VULINOVOM GESTAPU: „Protekli dani u Majdanpeku liče na Kristalnu noć“ (VIDEO)

Prethodnih nekoliko dana u Majdanpeku podseća više na „kristalnu noć“ nacističke nemačke nego na bilo šta drugo, ocenjuje Pokret 1 od 5 miliona.

Foto: Getty Images

Kako navode, Ministarstvo unutrašnjih poslova, predvođeno Aleksandrom Vulinom, vrši progon aktivista koji brane planinu Staricu u Majdanpeku.

– U samo nekoliko dana policija je upadala u stanove aktivista, privodila i hapsila bez ikakvih dokaza i osnova. Ovakvo iživljavanje sistema nad aktivistima, nedvosmislen je dokaz da režim Aleksandra Vučića brani isključivo kapital kineske kompanije Ziđin, a ne svoj narod – , naglašava 1 od 5 miliona.

Oni apeluju na Srbiju da drži oči otvorene, obzirom da jedan po jedan aktivista iz Majdanpeka nestaje i odlazi u pritvor u Negotinu ili na „informativni razgovor“ koji se, kako kažu, vrlo brzo pretvori u psihičko maltretiranje od 6 sati.

– U Majdanpeku se nalaze inspektori iz Bora, Negotina, pa čak i iz Beograda koji naše saborce „love“ kao najveće neprijatelje. Ovim putem upozoravamo Aleksandra Vulina da prestane sa ovakvim progonom u Majdanpeku inače će se susreti sa većim otporom nego što može i da zamisli. Aktivisti nisu sredstvo da se Vulin dokazuje i glumi heroja kinezima, već su to naši sugrađani, naše komšije, naša porodica – , zaključuju iz Pokreta 1 od 5 miliona.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Po ko zna koji put Vučić dokazuje da je zarad svog interesa prodao pola Srbije Kinezima a drugu polovinu Arapima. Samo što je narod isuviše glup da to shvati. Postali smo roblje u Srbiji zbog koje su naši preci ginuli a mi je predali ludaku na izvolite.

  2. CEO ovaj POTPUNO SAOBRAĆAJNO ,
    a samim tim i na svaki drugi način IZOLOVANI ,SKRAJNUTI I U TOM NAMENSKOM I NEJAVNO I PERFIDNO NAMETNUTOM ,, MRAKU I BUNARU,, TOTALNO NEVIDLJIVI i sada galopirajuće demografski ,ekološki,ekonomski ,socijalno IZDIŠUĆI I IZUMIRUĆI ,,AFRIČKI KONGO REGION ,,Istočne Srbije ,i JEDINI TAKAV region u celoj EVROPI…biće TRANSEVROPSKI (Atlantski okean -Crno more) i na najlkraći,najbrži i najefikasniji način POVEZAN sa Beogradom, Srbijom ,CELOM EVROPOM I 21.vekom. Tačka .I NEĆE biti jedini ,,AFRIČKI KONGO REGION ,,u Aziji……usred Evrope.
    Jer ćemo SRUŠITI i tu u Srbiji
    JEDNU i JEDINU najstrožiju CENZURU I BLOKADU Multimodalnog saobraćajnog koridora -Istok (Crnomorskog koridora).
    A svaki TRANSEVROPSKI koridor je i NAJVEĆI I NAJOSVETLJENIJI EVROPSKI ,,IZLOG ,, , i regioni u njihovom saobraćajno-ekonomskom prostoru kroz koje prolaze ,u EVROPI I 21.VEKU .
    NE MOGU biti pretvarani u ,,AFRIČKE KONGO REGIONE,,. Tačka.
    Potpis uvek isti , i pozdrav iz ,🚞

  3. Vuline, ako imaš muda, dođi u Kučevo i ispitaj:
    1.Ko su bili članovi paravojne formacije obučeni u crnim majicama na kojima je pisalo Kobre uz čiju podršku je postavljena vlast u Kučevu?
    2. Kako je predsednica bivšeg saziva Skupštine opštine Kučevo Mica Lukić Radenković iz kovid bolnice u Požarevcu promenila odluku o sazivanju konstitutivne sednice Skupštine? Odluka nije dostavljena i zavedena na pisarnici opštine.
    5. Zašto 19. odbornika nije obavešteno o promeni datuma održavanja konstitutivne sednice Skupštine opštine Kučevo?
    4. Ko je bio visoki službenik policije koji je došao u Kučevo i naredio komandiru stanice policije u Kučevu da policija ne legitimiše pripadnike paravojnih formacija?
    5. Ko je falsifikovao zapisnike sa konstitutivne sednice Skupštine opštine Kučevo? Preslušati audio snimak i pogledati video materijal RTV Braničevo.
    6. Šta je policija preduzela po prijavi pokojne Snežane Gržobić Pavlović. Prijava je podneta direktno načelniku policije Braničevskog okruga?
    7. Da li je neko procesuiran zbog krađe odborničkih uverenja? Prijavljeno je policiji u Kučevu.
    7. Zašto nisu do sada uhapšeni direktor Centra za kulturu u Kučevu i njegovi nalogodavci zbog potpisivanja fiktivnih ugovora sa odbornicima i partijskim kadrovima SNS?
    8. Ko stoji iza ove organizovane kriminalne grupe koja pljačka budžet opštine Kučevo?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker