ODE I RAVNIŠTARKA NA DOBOŠ: Pljačkaški došljaci rasprodaše Kučevo…

U Kučevu je svima bilo jasno da dolaskom Milogorca Perišića i njegove kriminogene kampanele građanima se ne piše dobro. Većina građana je znala da Milogorac ima za cilj totalnu rasprodaju Kučeva.

Milogorac Perišić i Miloš Petrović/Foto: Screenshot

Posle tačno godinu dana od stupanja na vlast, Milogorac uz pomoć svog poltrona i potrčka Miloša Petrovića kojeg građani Kučeva zovu Ljiga Šiptarska privatizuje Ravništarku.

Petrović, zet u kući porodice Rančić gde je televizor bez tona svoje komplekse uspeo da leči uništavanjem Sportskog Saveza Kučeva, a sada isti šablon sprovodi i sa Turističkom Organizacijom Kučeva.

Na čelo TOK prvo je postavio tatinog sina Nikolu Jovića Kokeša za kojeg je mislio da će da igra kako on svira. Iznenađenje je bilo kada je mali Kokeš pokazao da ima kičmu i da voli svoj grad, pa se protivio da stavi katanac, na kompleks Ravništarka. Ipak, mali Kokeš je zapečatio pećinu Ceremošnju koja od svog otvaranja 1981 godine ni jedne godine, a kamoli sezone nije bila zatvorena.

Mali Kokeš pod teretom štete koju je napravio daje ostavku na mesto direktora TOK i Petrović dovodi Aleksandra Ilića Uču da sahrane TOK isto kao što je ovaj dvojac uradio sa Sportskim Savezom Kučeva gde je Uča bio sekretar.

Doneta je odluka da se svi objekti sem pećine i biletarnice zatvore u kompleksu Ravništarka zbog nerešenih imovinsko pravnih odnosa. Pećina ostaje da radi, ali bez mokrog čvora, tako da sramota tek sledi kada nekog turistu pritera nužda.

Milogorac je naredio da se upravljanje kompleksom prebaci sa TOK na opštinu, a opština da kompleks da u zakup nekom iz Milogorčeve kampanele.

Sve ovo navodi na zaključak da je “pijani Brsan” bio doktor turističkih nauka za ovu ekipu pljačkaških došljaka.

Jedno je sigurno, u opštini koja je ionako uništena, a koja se diči turizmom kao dominantnom privrednom granom, turisti će da vrše nuždu iza bukve dok vodič Dragoslav Ciganje dodaje toluzinu iz torbe da vode računa o higijeni u etno stilu.

(Dopisnik tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

15 Komentari

  1. Odbornici su najveci krivci jer su se prodali. Svakako da ce odgovarati zbog svega sto su uradili Kucevu. Imaju lazne ugovore o radu, ne dolaze na posao a primaju plate. Cujem da su već poceli da sakupljaju sigurne glasove ne bi li ih narod jos jednom izabrao da pljackaju jos malo

  2. Biće to turistički grad u vlasništvu Perišića i njegove familije. Gradi nelegalno etno selo i njegov šurak u mestu Selište. Radove su izvodili robijaši iz Zabele. Svaki dan su ih dovozili kombijem zatvora na rad u Kučevu. Kriminal na svakom koraku

  3. Bilo bi dobro da ljiga sa Kosova okači oko vrata vlašku torbu, punu tulusaka i da malo zameni “čiganju” oko higijenskog održavanja turističkih zadnjica, jer za drugo i nije a Janošević kao plaćeni stručnjak za higijenu da ga u tom poslu obučava.

  4. Kucevo je postalo privatno vlasnisto Ace Perisica.Sve sto je bilo opstinsko postalo je njegovo vlasnistvo.Gradjani su u strahu jer su pod pritiskom da ce uskoro morati sve da prodaju Perisicu po bagatelnim cenama.

    1. Perišić došljak iz C.Gore Petrović sa Kosova Mikić iz Bosne,Kecman iz Hrvatske,Zabukovec iz Hrvatske sve moj do mojega.

  5. Какав туризам развијају Аца Каратиста и Шоми кад иза њих остаје беда? За шта год су се ухватили све је пропало. Да имамо државу сва Ацина имовина би била продата на добош јер никоме ништа не плаћа

  6. Ako budemo glasali za Vučića i Srpsku naprednu stranku mi smo glasali za ostanak Perišića i Petrovića na vlasti u Kučevu. Perišić misli da će u Kučevu Vučić da dobije 95% glasova. Možda je ranije i mogao Vučić da dobije toliko glasova ali posle Perišićeve nasilne vladavine pitanje je da li će i cenzus da prođu?!

  7. Каратиста Милогорац ко зна дал има завршену и осмогодишњу школу а Љига је птт монтер по занимању. Неће они далеко, народ не може да их смисли

  8. Sto se tice pecine ceremosnja po mojim saznjanjima bila otvorena i pre dvesta godin odnosno odkad je bog stvorio tu boziju kucu.

  9. E ovo je šou u Kučevu.Perišić prebacio sediste SNS u svoju kucu okacio stranacku zastavu,naplacuje 500evra kuriju i uziva.

  10. Savetnik za turizam je nagrađeni Đurović iz Vrnjačke Banje Mikićev drug iz srednje šumarske. Đurovića svi u Vrnjačkoj Banji zovu komšija jer ima stan u svakoj zgradi. Lepo društvance se okupilo. Pljačkaju sve pred sobom

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker