SUTRA ZASEDA KRIZNI ŠTAB: Zbog nesavesnih i neobuzdanih Beograđana, cela Srbija dva vikenda pod “ključ”!?

Sednica Kriznog štaba na kojoj će se razmatrati eventualno uvođenje novih rigoroznijih mera, zakazana je za petak u 11 časova, a prema našim saznanjima, u najmanju ruku je reč o naredna dva zaključana vikenda, posle održanih dva velika skandalozna koncerta usred Beograda.

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Novu sednicu najavila je i premijerka Ana Brnabić prilikom otvaranja fabrike u Inđiji, s tim da je tada rekla da bi sednica trebalo da bude održana danas. Od toga se očigledno odustalo, pa će novo zasedanje biti održano sutra.

Očekuje se da će na zasedanju isprva biti predočen najnoviji epidemiološki presek odnosno, analizirano da li su dosadašanje mere koje se sprovode vikendom imale uticaj na smanjenje broja obolelih i širenje zaraze.

Ukoliko dosadašnje mere – zatvaranje lokala osim prodavnica, pumpi i apoteka, od subote u podne do ponedeljka ujutro u 06 časova – nisu dale željene rezultate, medicinski deo Kriznog štaba predložiće pooštravanje mera.

Za sada nema najave da bi i Osnovne škole mogle da pređu na onlajn posebno kada je reč o najmlađima od prvog do četvrtog razreda.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker