JEZIVI DETALJI UŽASNOG ZLOČINA U BEČU: Ubila svoju bebu od osam meseci jer joj je svekar silovao ćerku!

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana.

Istraga koja je vođena u Beču nakon što je majka (38) Donaušpital ubila osmomesečnog sina Teodora, a potom sebi prerezala vene, otkrila je jezive detalje.

Zločin se dogodio 3. januara, a pozadina, kao i motiv, ovog jezivog čina može biti monstruozno saznanje da je deda silovao četvorogodišnju ćerku nesrećne žene.

 

Kako su austrijski mediji objavili, u ponedeljak je uhapšen ženin svekar zbog sumnje da je seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju unuku.

– Sve se otkrilo kada je žena sa svoje dvoje dece primljena u bečku bolnicu jer se mali Teodor loše osećao – pišu austrijski mediji.

Posle pregleda lekari su posumnjali da i sa devojčicom nešto nije u redu, a ubrzo su posle razgovora bili uvereni da je seksualno zlostavljana. Odmah je pozvana i policija, kada je otkrivena stravična istina da je deda silovao svoju unuku – rekao je za lokalne medije izvor blizak istrazi.

Bivši ambasador ima već prijave zbog seksualnog zlostavljana

On je dodao i da se deda, penzionisani viši službenik u ministarstvu, seksualno iživljavao nad detetom tokom božićnih praznika.

– Kada je saznala šta se desilo, ovoj majci se svet srušio. Ona je očigledno u trenutku nervnog rastrojstva u bolničkoj sobi ugušila jastukom sina i pobegla. Međutim, pronašla ju je jedna medicinska sestra sa presečenim venama. Ona je spasena i smeštena na psihijatriju i više nije u životnoj opasnosti – objasnio je izvor.

(Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker