SRBI DILERI PALI U AUSTRIJI: Braća se našla sa Austrijancima da “prebiju” dug za drogu, pa popili batine!

Državljanin Srbije (25) i njegov brat uhapšeni su posle bizarne tuče u Austriji, a ispostavilo se da je osumnjičeni prodavao narkotike, ali i lažne potvrde o vakcinaciji.

Foto: LPD

Kako prenosi portal Orf.at, incident u kome su učestvovala četvorica muškaraca dogodio se u jednom gradiću u Gornjoj Austriji.

– Srbin (25), inače nastanjen u Nemačkoj, sukobio se sa klijentom (28), inače državljaninom Austrije, zbog neplaćenih dugova oko prodaje narkotika. Posle svađe, razmenili su niz pretećih poruka i dogovorili se da se nađu i obračunaju – navodi ovaj portal.

– Obojica su na sastanak poveli svoju braću. Austrijanac se naoružao praznim pištoljem, a njegov brat bejzbol palicom. Kada su se Srbi pojavili automobilom i sa noževima, potegli su oružje. Vozač je video pištolj i krenuo kolima direktno na protivnika. Uspeo je da ga udari prednjim delom i vukao nekoliko metara. Međutim, Austrijanac i njegov brat uspeli su da se oslobode, razbili su staklo na kolima, izvukli Srbe iz auta i brutalno ih pretukli.

LAŽNE POTVRDE O VAKCINACIJI

– Srbi su ostali da leže na zemlji povređeni, a momci sa kojima su se sukobili su pobegli. Istražitelji su uspeli sve da ih identifikuju i privedu osim mladića (28) koji je u bekstvu – navodi portal, a neki od njih su se opirali hapšenju.

Zanimljivo je da je istraga otkrila i još jedan biznis Srba.

– Zaplenjeno im je oružje, marihuana, kokain i metamfetamin, ali je pronađeno i deset lažnih potvrda o vakcinaciji protiv korona virusa, koje su sakrili u bubanj veš mašine – preneo je portal.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker