POSLE DVA DANA POTERE: Uhapšen vlasnik lokalnog požarevačkog portala

Policija u Požarevcu uhapsila je Zorana Gavrilovića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici nad nevenčanom suprugom, potvrđeno je iz Policijske uprave Požarevac.

Foto: Ilustracija

Gavrilović se sumnjiči da je, u porodičnoj kući u Požarevcu, nakon kraće rasprave, zadao više udaraca rukama i nogama nevenčanoj suprugi Z.G..

Posle dvodnevne potere po Požarevcu osumnjičeni je uhapšen u ponedeljak, policija mu je izrekla obe hitne mere, privremeno udaljenje iz stana i zabranu da kontaktira žrtvu i prilazi joj.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, danas biti priveden tužilaštvu.

Inače, Zoran Gavrilović-Gavra je u Požarevcu poznat snimatelj i vizuelni umetnik, vlasnik novinskog požarevačkog Online PoPortala i privrednog društva “Raven Vision” d.o.o Požarevac koje se bavi uslugama u oblasti digitalne produkcije, koje poslednjih šest godina radi produkciju za festivale i manifestacije Grada Požarevca, a posebno produkciju za Ljubičevske Konjičke Igre.

Naime, kako tvrde komšije, do ove rasprave i svađe je došlo zbog toga što mu je nevenčana supruga tražila da vrati novac koji je pozajmio od nje da kupi novu kameru, takođe i da vrati novac koji je ona pozajmila od trećeg lica kada je kupio dron za snimanje.

Po priči komšija, Gavrilović je pozajmljivao od svoje nevenčane supruge novac u prethodnom periodu koji je koristio za kupovinu skupocene opreme, ali kada su mu isplaćeni honorari krajem prošle godine odbio je da isplati dugove.

Kako nezvanično saznajemo iz tužilaštva, zbog svega navedenog biće predloženo određivanje pritvora sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu jer tužilaštvo smatra da postoje osobite okolnosti koje govore da će učinilac u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a postoji mogućnost da izvrši i teže krivično delo, jer je povratnik u delu.

Naime osumnjičeni je imao zabranu prilaska od 60 dana jer je već pretukao nevenčanu suprugu, a i takođe je pre dve godine imao zabranu prilaska prodičnoj kući gde ga je tada majka Z.G. prijavila zbog nasilja u porodici.

(Tpknews.com/M.J.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker