U VIŠIM PREDELIMA MOGUĆ SNEG: Od danas u Braničevskom okrugu znatno niže temperature i kiša

U Braničevskom okrugu će danas i sutra biti kišovito uz osetan pad temperature za 10 do 12 stepeni u odnosu na prethodne dane, saopštio je RHMZ.

U ponedeljak ujutru pre podne i po podne očekuje se oko 20 mm kiše za 12 sati. U utorak u većini mesta od 20 do 40 mm, lokalno i preko 60 mm.

U višim predelima Braničevskog okruga, očekuje se vlažan sneg uz formiranje snežnog pokrivaca. Vetar će biti slab i umeren povremeno jak severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 14, najviša dnevna od 9 do 17 stepeni.

I u Velikom Gradištu će danas biti oblačno sa kišom, hladno i vetrovito. Vetar umeren, povremeno jak severozapadni. Jutarnja temperatura oko 13, tokom dana u padu na 9 stepeni.

Sutra će biti oblačno sa kišom, hladno i vetrovito, u višim predelima sa vlažnim snegom uz formiranje snežnog pokrivača. Očekuju se obilne padavine, u većini mesta od 20 do 40 mm, lokalno i više od 60 mm.

U sredu hladno uz prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U četvrtak i petak suvo uz porast temperature, zatim promenljivo i malo hladnije, mestimično sa slabom kišom.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker