KRSTANOSKI OSTA BEZ ZAŠTITE: Zoran Milojević Zelja, sa punim džakovima para zbrisao preko grane!

U smiraj oktobra meseca, Požarevački i Kostolački odbori SNS-a ostadoše bez njihovog koordinatora i poznatog Kosovskog batinaša Zorana Milojevića Zelje.

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Isti je zbrisao sa punim džakovima para preko grane u nepoznatom pravcu i ostavio svog najvećeg poslušnika Serdža Krstanoskog, na vetrometini.

Ako se semo malo vratimo unazad kroz istoriju vrema, za koje se ne kaže džaba da je “učiteljica” života ali samo za onog ko ima svest i savest, videli bi i doznali za sve lopovske radnje Serdža Krstanoskog. Dok o svim njegovim dosadašnjim uspesima se može veoma lako saznati i preko pisarnice Višeg javnog tužilaštva, Osnovnog javnog tužilaštva, MUP-a u čijim se arhivama Krstanoski nalazi.

Krstanoski ni dan danas ne može da dobije potvrdu ni iz jedne od ovih ustanova da se protiv njega ne vodi neka istraga, ili da nije krivično osuđivan, stoga, nije ni jasno kako je uspeo da postane predsednik Gradske opštine Kostolac sa svim ovim njegovim podebelim dosijeima.

Naravno, iskustvo iz svojih ranijih radova primenio je i na mestu predsednika Gradske opštine Kostolac, na koje je došao, naravno, iz demokratske stranke, a čiju člansku kartu i dan danas poseduje čuva, jer zlu ne trebalo, da lakše preleti nazad.

Čim se ponovo domogao vlasti, odmah je krenuo i sa akcijom štelovanja tendera, jer, tu se para uzima unapred. I odmah, prvi štelovani tender za drvored u iznosu od 60 miliona dinara, zatim redom, štelovanje tendera za izgradnju fekalne kanalizacije u iznosu od 80 miliona dinara, a onda Zelji za dušu, štelovanje tendera za skidanje metalnog-gvozdenog automosta za Zeljinog pajtosa Čedu Emu i njihovu firmu za prodaju deterdženata i morskih plodova!

Za sve tendere, Serdžo je akontirao lepu sumu novca, deo dao svom zaštitniku Zelji a deo sebi u džepove. E sad, pošto mu je zaštitnik proklizao i nokautirao sestru ministra odbrane Nebojše Stefanovića, pokupio Zelja svoje džakove sa parama, i zbrisao. Aman, šta će mo sada, kada je lovac postao plen? Serdžo se nudi svima, nudi i pare, ali nema kome, za sada.

Negde krajem jula meseca, ova sitna duša od predsednika se obratio našem portalu preko posrednika za pomoć, da očisti svoj odbor od loših kadrova i predao nam pismenim putem mnoštvo tekstova o svojim političkim oponentima, kako bi objavili iste. Moramo da napomenemo da je bio prilično ubedljiv, ponudio lepu sumu novca, i akontirao unapred polovinu.

Nakon obavljenog dogovorenog posla, u kome smo objavili sve što je zahtevao o Mileni Cerovšek i Slađani Petrušic Gutić i njihovoj ljubavnoj aferi, doduše, dostavio nam je i dosta dokaza i fotografija, međutim, preuzimanjem vlasti nije ispoštovao dogovor u finansijskom smislu prema nama.

Prvo obećanje je bilo da će nam platiti čim overi potpis da bi mogao da uplati nekom restoranu koji će mu podići novac u kešu za nas. Od toga ništa. Sledeće je bilo da ne može, citiramo “od lopova i prevaranata iz veća” da potpiše ništa od reprezentacije jer su mu sve pojeli i popili, pa nema na tom kontu više sredstava.

Na naše pitanje, kakve veze ima obaveza prema nama sa opštinskim budžetom, Serdžov odgovor je bio da on sve plaća preko tih kombinacija! O svemu ovome napisanom, posedujemo prepisku sa Krstanoskim kao i snimke razgovora sa njim i njegovim posrednikom, o svim naručenim tekstovima.

Na kraju krajeva, sada više nije u pitanju plaćanje prema nama, već data REČ, jer završetak 7-mog paviljona se bliži kraju!

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker