NA MALA VRATA ULAZI 5G MREŽA: “Tajno” postavljena 5G antena na sportskoj hali u Požarevcu (FOTO)

Poslednjih dana na društvenim mrežama se deli fotografija koja navodno dokazuje da su u Požarevcu tajno postavljene antene za 5G mrežu mobilne telefonije.

Kako se uverio TPKNEWS, radi se o fotografiji antenskog stuba mobilne telefonije koji je postavljen na hali Sportskog Centra u Požarevcu.

Da je ovaj antenski stub mobilne telefonije postavljen za vreme vanrednog stanja na hali Sportskog Centra u Požarevcu, dokazuje fotografija sa stranice “Google street view” na kojoj se on ne nalazi.

Screenshot

Naime, nakon ovog saznanja, sasvim je opravdana zabrinuti požarevljana, jer, dok je neke ljubitelje tehnologije najava uvođenja 5G mreže u mobilnu telefoniju razveselila, s druge strane to je izazivalo strah kod onih koji su zabrinuti za posledice koje ono može ostaviti na ljudsko zdravlje.

Podsetimo da su se teorije o štetnosti pete generacije bežične telekomunikacije pojavile pre nekoliko godina i da su posebno postale “popularne” od kako je počelo širenje novog virusa korona. Postoji čitav niz različitih teorija zavera i uglavnom se svode na to da 5G služi ili za širenje ovog virusa ili da policijski čas služi da “nevakcinisani migranti tajno postave antene ove mreže kako bi potom ta mreža poslužila za kontrolu ljudi”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

    1. A šta bi ste rekli kada bi ste zapravo znali da je to jedan od desetine hiljada stubova po Srbiji koji vam daje 2,3 i 4 G mrežu i da još uvek ni jedan operater nema infrastrukturu potrebnu da pusti 5G u rad?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker