POČELO ČEŠLJANJE: Stigli državni revizori u Požarevcu, Velikom Gradištu i Žagubici

Državna revizorska institucija, započela je tokom aprila i maja postupak revizije finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja kod 100 korisnika javnih sredstava u Srbiji.

U skladu sa Programom revizije za 2021. godinu, DRI je započela reviziju za Grad Požarevac, opštinu Veliko Gradište i opštinu Žagubica

Takođe je pokrenuta revizija i u Komunalno javno preduzeće „Izvor“ u Petrovcu na Mlavi, navodi se u saopštenju Državne revizorske institucije.

– S obzirom da je Program revizije poverljiv, DRI će u toku godine sukcesivno objavljivati preostale subjekte revizije u skladu sa izdavanjem Zaključaka o sprovođenju revizija – , dodaje se u saopštenju.

DRI će za subjekte iz Programa sprovoditi reviziju finansijskih izveštaja, reviziju pravilnosti poslovanja ili kombinovanu reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja za 2020. godinu.

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Biće kontrole svuda jer revizori moraju da ko bajagi rade nešto jer primaju solidne plate. Sve se više bojim da će doći do izražaja ona stara poslovica: vrana-vrani oči ne vadi? Kam sreće da se pokrene barem neka odgovornost jer je ima na svakom koraku. Mislim da bi posle i građani bili bar malo zadovoljniji.

  2. Zamenik predsednika u Kučevu do juče je bio u kreditima, sada je u velikoj gradnji, kupuje automobile i provodi se. Odakle bre odjednom?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker