JAD I BEDA: Pacijenti u u petrovačkoj bolnici spavaju u leglu zaraze! (FOTO/VIDEO)

Fotografija i snimak koji su osvanuli na Fejsbuk grupi “SVE INFORMACIJE UŽIVO – BRANIČEVSKI OKRUG” šokirale javnost. pacijenti u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, spavaju na prljavim i pocepanim dušecima.

Foto: Screenshot Facebook

Pacijentima je održavanje higijene jedan od osnovnih uslova za preživljavanje, a oni spavaju na prljavim i pocepanim dušecima. Ovo nije slika i snimak iz nekih ratnih bolnica, već iz Opšte bolnice u Petrovcu na Mlavi. Uznemirujuća fotografija i snimak u četvrtak su objavljeni na društvenim mrežama i izazvalo je niz negativnih komentara.

Ovu fotografiju i snimak postavio je meštanin iz Petrovca na Mlavi, koji je od nas zatražio da ostane anoniman. On je danas boravio u ovoj zdravstvenoj ustanovi, ogorčen, kako kaže, uslovima, ali i odnosom osoblja prema pacijentima.

– Jedan poučan album, ukoliko vas zlo natera da krenete u ovom pravcu, bežite glavom bez obzira, inače će i vama ostati dugotrajne “uspomene” na ovo leglo zaraze – rekao je, revoltiran ovaj meštanin Petrovca.

Fotografije i snimak su izazvale ogorčenje mnogih građana, koji se nisu štedeli kritike na račun zdravstvenog sistema. Nadamo se da će neko od nadležnih preduzeti nešto i umesto priča o elektronskim knjižicama i zdravstvenim kartonima, uvođenju savremenih informacionih tehnologija, bar okrečiti bolnice, zameniti krevete stare po nekoliko decenija, srediti toalete, kupiti ćebad, kako bi se pacijentima malo vratilo dostojanstvo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker