Predsednički kandidat Milan Stamatović predao potpise za predsedničke izbore (FOTO/VIDEO)

Predato je 13.500 potpisa, a Stamatović je dodao da su i to potpisi hrabrih građana za domaćinsku Srbiju. Kako je rekao, oni su tu da štite narodnu i državnu imovinu i boriće se za tradicionalne vrednosti.

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović predao je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) više od 13.500 potpisa građana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je „časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima“.

„Više od 13.500 hrabrih građana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak, da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno sa narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti“, kazao je Stamatović.

On je najavio da će tokom kampanje nastojati da „probudi četiri miliona građana Srbije koji danas spavaju“.

„Do sada smo se borili sa notarima da prikupimo potpise, a sada krećemo u kampanju. Ovaj maraton smo trčali sa bukagijama dok su ostali kandidati imali najsavremeniju opremu. Svakodnevno obilazimo Srbiju, ne obaziremo sa na one partije koje imaju već formirano biračko telo, naša baza će biti četiri miliona građana koji danas spavaju“, kazao je predsednik Opštine Čajetina.

Stamatović je demantovao navode pojedinih medija o povezanosti sa kriminalcima.

„Nemamo nikakve veze sa kriminalcima kako vladajući režimi u Srbiji i Crnoj Gore hoće da prikažu, to su njihovi prijatelji s kojima oni sarađuju, mi s njima nemamo ništa i od toga se ograđujemo“, kazao je Stamatović.

Kandidaturu Stamatovića za predsednika Srbije podržali su i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović, pisac Ljubivoje Ršumović i predsednik Nove snage Srbije Nikola Malenčić.

Stamatović je preko interneta obavestio javnost u Srbiji da je u predviđenom roku uspešno prikupio sve potpise za kandidaturu koja je u RIK predata u nedelju, 12. marta 2017. u 14 časova.

Predsednički kandidat Milan Stamatović je juče u Srebrenici izjavio:

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker