SNS PREDIZBORNO GOLICANJE: Mi ćemo da se zadužujemo i da krademo, vi možete da nas češkate po jajima (VIDEO)

Dušan Bajatović, čovek koji je poznat po najvećim zvaničnim mesečnim primanjima od svih političara u Srbiji, sada je darivao narodu jedno predizborno golicanje, nespretnim humorom, emisiji koja bi se komotno mogla nazvati – Smehom do suza.

Screenshot/RTS

Objašnjavajući lakovernom narodu, koji i dalje gaji iluzije u dobročinstvo ljudi poput Bajatovića, kako su nama neophodna ekonomska zaduživanja, ali da smo u prednosti jer uzimamo novac od više različitih „zelenaša“, Bajatović je iskoristio prilično zanimljivu metaforu.

Neki zli jezici, odnosno umovi, mogli bi pomisliti kako je njegova poruka imala seksualnu konotaciju, ali Bajatović se verovatno raduje skorijem dolasku Uskrsa pa je s toga napravio ovaj jezički performans na RTS-u.

Socijalistička partija Srbije poznata je po izuzetnim pojedincima koji osim što fizički liče jedni na druge, očigledno imaju i sličan potencijal kada je reč o duhovitim ispadima na nacionalnim frekvencijama. Prednjači naravno predsednik stranke Ivica Dačić, ali očigledno da partija ne mora da brine za budućnost kada je dovitljivost u pitanju.

Istina, da njihovom koalicionom partneru Draganu Markoviću Palmi bilo kakva seksualna konotacija u ovom trenutku ne može biti ugodna, ali verujemo da će bez ’po muke’ oprostiti Dušanu silnom koji ovakav nadimak ponosno nosi barem iz razloga što prima nekoliko različitih plata koje se nalaze u državnoj korpi, odnosno budžetu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker