VELIKO GRADIŠTE: Naselja, dvorišta, balkoni i izlozi u prazničnom ruhu! (FOTO)

Danas je sve više ljudi koji se odlučuju da svečanu prazničnu atmosferu prenesu i na dvorište, balkone i terase tako da to ukrašavanje postaje sastavni deo novogodišnje čarolije.

Klikni za uvećanje slike

To ne mora da bude neka velika investicija, jer su najvažniji kreativnost i mašta, kao i vreme koje ćete ukrašavajući provesti sa svojom porodicom.

Klikni za uvećanje slike

U susret praznicima, početkom decembra, u opštini Veliko Gradište počela je akcija dekoracije grada i naselja.

Klikni za uvećanje slike

Turistička organizacija opštine Veliko Gradište pokrenula je akciju za izbor najlepše ukrašenog dvorišta i balkona kao i najbolje dekorisanog izloga u opštini.

Klikni za uvećanje slike

Komisija je obilazila prijavljene takmičare i ocenjivala angažovanje na prazničnom uređenju. Svi izlozi su fotografisani, a vlasnici istih su svojom maštom i trudom učinili da njihove radnje bajkovito zablistaju.

Klikni za uvećanje slike

Turistička organizacija sa zadovoljstvom ističe dugogodišnje angažovanje knjižare Grafo Papir i prodavnice galerije u ulici Kneza Lazara na uređenju svojih izloga tokom cele godine. Kako se ove radnje nisu prijavile na takmičenje, ovim putem se javno pohvaljuju.

Klikni za uvećanje slike

U konkurenciji mnoštva lepih,pa i prelepih izloga, suočen sa mnogim dilemama, žiri će imati težak zadatak da oceni najuspešnije. Proglašenje će biti u petak, 6.januara. Cilj ove akcije je uključivanje sve većeg broja sugrađana u prazničnom dekorisanju svog prostora.

Klikni za uvećanje slike

Posebno se pohvaljuju: Udruženje žena „Topolovčanke“ iz Topolovnika, koje su u saradnji sa učenicima i učiteljicom iz OŠ „Ivo Lola Ribar“ područno odeljenje u Topolovniku dekorisale trg, i dali mu praznični izgled. Otvaranje Novogodišnjeg trga propratio je i Deda Mraz.

Klikni za uvećanje slike

Učiteljica i učenici OŠ „Ivo Lola Ribar“ područno odeljenje u Kusiću u saradnji sa MZ Kusiće takođe su dekorisali binu u centru sela. Organizatori ovih akcija priključili su se opštoj akciji uređenja, poslali su fotografije, dali podršku i ideju za naredne godine, kada će se pokušati da se motivišu sve Mesne zajednice i udruženja u selima naše opštine da izvedu mališane i naprave najlepši ukras u centru svog sela.

Klikni za uvećanje slike

TPKNEWS/M. Lalić/TOVG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker