OSUĐEN UBICA BAKE IZ DOBRE: Priznao da je Mariju do smrti udarao čekićem u glavu!

Predrag Perić (63), osuđen je pred Višim sudom u Požarevcu na 13 godina zatvora zbog ubistva Marije Zarić (79) u selu Dobra kod Golupca!

On je osuđen na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je zaključio sa požarevačkim Višim javnim tužilaštvom. Naime, Perić je priznao da je u maju ove godine ubio staricu Mariju Zarić (79) sa kojom je živeo u istoj kući u selu Dobra kod Golupca.

Podsećanja radi, ovaj jeziv zločin dogodio se u porodičnoj kući u kojoj su zajedno živeli Predrag Perić i pokojna Marija Zarić, a Perić je posle ubistva sam otišao u policijsku stanicu u Golupcu i prijavio se.

– Dobar dan, ja sam ubio ženu, došao sam da se prijavim – navodno je rekao Perić šokiranim policajcima.

Kako smo ranije pisali, on je inspektorima objasnio da se posvađao sa Marijom sa kojom je stanovao u istoj kući i da je počeo prvo da je udara pesnicama i na kraju gumenim čekićem.

– On je do detalja ispričao da ju je posle svađe, u afektu, udarao pesnicama u glavu, a potom dograbio neki gumeni čekić i nastavio da je tuče. Kada je video šta je uradio, uopšte nije pokušao da sakrije tragove, već je sam došao do stanice i odlučio da se prijavi – objašnjava izvor iz istrage.

Ona mu je, kako se u međuvremenu saznalo, preprisala svu svoju imovinu, pa se pretpostavlja da su upravo nerešeni imovinski odnosi motiv ovog zločina.

– Baka je, kako se sumnja, bila u lošim odnosima sa familijom, pa je otišla da živi sa Perićem i prepisala mu svu imovinu. Interesantno je da oni nisu bili u braku, a proverava se da li su uopšte bili i u vanbračnoj zajednici ili su samo živeli u istom domaćinstvu – kaže izvor upućen u istragu.

Inače, Predrag Perić, zvani Dragan Šaba, rodom je iz sela Vojilovo. Bio je oženjen u Sladincu, gde ima dva odrasla sina, onda je godinama živeo sa drugom ženom u Vincima, da bi na kraju završio kod nesrećne baka Marije.

Predrag Perić ranije nije osuđivan, a iz ove kuće nije bilo prijave nasilja.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker