IGOR POSLAO RAZGLEDNICU POLICIJI: “Da se zahvalim Livornu, zbogom Italijo i odvratni vojnici” (FOTO/VIDEO)

Italijanska policija u Ferari, dobila je sumnjivu razglednicu koju je navodno potpisao Igor Vaclavić, odnosno Norbert Feher, koga već više od dva meseca traže zbog ubistva vlasnika bara Davida Fabrija i čuvara šume Valerija Verija.

Na razglednici koja je prema poštanskom žigu poslata 17. maja iz Livorna, napisan je intrigantan tekst. Na razglednici se nalazi fotografija broda italijanske mornarice Amerigo Vespući sa iscrtanom strelicom koja prikazuje krmu broda.

Foto: Screanshoot

Na razglednici koja sadrži određene gramatičke greške, poslati su pozdravi italijanskoj policiji: “Da se zahvalim Livornu, zbogom Italijo i odvratni vojnici”, piše u poruci koja je potpisana sa “Igor”.

Foto: Screanshoot

Italijanski istražitelji preduzeli su sve potrebne mere kako bi utvrdili da li je razglednica autentična.

“Ranije su se bavili brojnim lažnim izveštajima, proveravali razne rukopise i otiske na kartici. To će ponovo biti urađeno, kako bi se utvrdilo da li je Igor zaista pobegao iz Italije. Ukoliko se utvrdi da jeste, zašto je izabrao baš Livorno da se krije u njemu, kako je došao do te rute i da li zaista italijanske vlasti moraju da priznaju poraz”, preneli su mediji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker