JAČI OD SUDA: Opštinska izborna komisija ponovo odbila listu “Srbija protiv nasilja” u Velikom Gradištu

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) u Velikom Gradištu saopštio je da je opštinska izborna komisija ponovo odbila proglašenje liste “Srbija protiv nasilja”.

Foto: SSP-VG

Kako kažu, na taj način ta komisija pokazala je da je “stručnija i nezavisnija od Višeg suda u Požarevcu”.

– Iako im je naloženo od strane drugostepenog organa kako treba da se postupi, ipak je odluka bila da nas ponovo odbiju i umesto da se sada bavimo kampanjom, mi se ponovo bavimo žalbom i ponovo tražimo pravdu pred sudom. Verujemo da će sud ponovo savesno odraditi svoj posao, pa da ćemo konačno moći da učestvujemo u izbornoj trci, iako sa velikim zakašnjenjem – navodi se u saopštenju opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Velikom Gradištu.

Vanredni parlamentarni, lokalni i pokrajinski izbori 2023 održavaju se 17. decembra.

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Gradiste trpi razne Kazanove iz Rama, krivolovce, funkcionere koji su protiv tradicionalnih filmskih festivala, osvetoljubive zamenike, sve takve trpe Gradistanci. Zabranjuju ljudima da se kandiduju jer kradja ne sme da stane, jer krivolov ne sme da prestane. Oni mora da prestanu da namestaju tendere da bi tako imali sto vece kafanske racune. Gradistanci i domacini, nasa snaga mora da se ujedini protiv onih koji ponizavaju svaku zenu zaposljenu u javnim preduzecima. Prestaje vreme obmana i lazi, da Srbija krene jer njihova era treba da stane i krivolovac se izvini kulturnim radnicima.
    ,

    1. Jovane na žalost i gradištanci isto kao i golupčani nemaju ni obraza ni morala a o hrabrosti ni pomena. Radije će ćutke da gledaju kako im moćnici krešu žene majke i sestre da bi dobile posao nego da bilo šta preduzmu. Njihova parola je pa šta ja tu mogu. E to će ih koštati. veoma mnogo a da toga još uvek nisu svesni.

  2. Prave se mutavi i neobavesteni. Jeste da zaposljenje treba da se posecuju mitinzi ali mora i zainteresovana dama ili devojka da pokaze svoje cari i seksualno umece u nekom od brojnih apartmana na Jezeru. Javna tajna je da je zamenik glavni za prijem tih jahacica apokalipse, svi sve znaju cute i cekaju plate da stignu na racun. Zaboravo se sve kad su pare u dzepu a ovamo fine dame. Sreca da ima kamera koje pamte sve posete apartmamima.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker