ONI IMAJU PRAVO: Evo kako požarevačka policija bez rotacije pretiče preko pune linije! (FOTO)

Na društvenim mrežama osvanula je skandalozna fotografija na kojoj se jasno vidi kako policijski automobil pretiče kamion na punoj liniji!

Foto: D.J.

Slika na kojoj se jasno vidi bahato preticanje policijskog službenika uslikana je 24. marta 2017. godine, u naselju Tavan kod Požarevca.

Bahato ponašanje službenika koji bi trebalo da uvode red izazvalo je oštru reakciju građana, a prema rečima Fejsbuk korisnika D.J. koji je iz automobila “uhvatio” ovaj prekršaj, vozilo nije bilo pod rotacijom.

Da vozilo policijskog službenika nije bilo pod rotacijom, veoma, se jasno vidi i na fotografiji, koju je uslikao suvozač automobila koji se nalazio tik iza policijskih kola.

Pored gnevnog obraćanja policajcima, građani su se u komentarima ispod ove slike uglavnom podsećali daleko blažih kazni koje su njima stizale od MUP-a.

Kako bismo proverili da li i kako će biti kažnjeni počinioci ovog prekršaja, kontaktirali smo MUP. Iz Uprave saobraćajne policije su nam objasnili da ne koriste Fejsbuk tražeći nam video-zapis prekršaja.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker