INOVACIJA U OPŠTINI VELIKO GRADIŠTE: Vlauca iz Rama uručio školama magnetne table

Tri osnovne škole na području opštine Veliko Gradište, umesto starih, zelenih, ubuduće će koristiti bele magnetne table.

Foto: Promo

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ u Majilovcu dobila je 12, OŠ „Miša Živanović“ u Srednjevu 13, a OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Velikom Gradištu 20 tabli.

One su nabavljene u okviru projekta uključivanja javnosti u pripremu odluke o budžetu za 2023. godinu, kada su osnovci crtežima iskazali svoje želje na temu „Šta nedostaje mom mestu da bih bio srećniji“.

Nove table direktorima škola uručili su zamenik predsednika opštine Slađan Marković, Vlauca jurišnik iz Rama i zamenik predsednika Skupštine opštine Solfina Jovanović, sa saradnicima.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Je*ao vam Vlauca mater! Bez obzira što ne podržavam stranku, kojoj ovaj čovek pripada, etiketa Vlauca je veoma ružna. Drugo bi bilo da piše Vlah, Rom i slično. Ali Vlauca, Mandov, Ciganštura, zvuči veoma ponižavajuće. Druga stvar, od kada je Ram vlaško selo?

    1. …pa to i jeste poenta, na šta se ovde ukazuje, da je Sladžan Slatki postao to za šta se izdaje – kolko juče, samo da bi i dalje sisao istu sisu koju cucla već godinama jer drugo i ne zna da radi… a sisa, samo dobrim prijateljima… bili oni crveni, žuti, svetlo plavi… kapiraš!?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker