Održana 12 Skupština vaspitača Braničevskog okruga (VIDEO)

Skupština vaspitača Braničevskog okruga 12 po redu, u organizaciji Udruženja vaspitača “Vaspitač plus”, održana je nedavno u Požarevcu.

skupstina_vaspitaca

Na skupu su bili i direktor i vaspitno osoblje Predškolske ustanove “Poletarac” Žagubica, a govorilo se o izboru verifikacione komisije, izveštaju o radu Udruženja u proteklom periodu, donošenju odluke za predsednika, verifikovanju mandata članovima Upravnog odbora udruženja i pojedinačnim pitanjima.

Za predsednika Udruženja vaspitača izabrana je dosadašnji predsednik, vaspitač Ana Šterioska, a za predsednika Upravnog odbora Danijela Jović.

Tema su takođe bile i prezentacije studijskog putovanja u Sloveniju , kao i prezentacija radova sa susreta vaspitača Braničevskog okruga i Balkanskih susreta vaspitača. Radove su prezentovali vaspitači iz Požarevca, Petrovca, Velikog Gradišta i Žagubice.

Direktor Predskolske ustanove “Poletarac” istakla je da su studijska putovanja veoma bitna za samu ustanovu, jer doprinose kvalitetnijem radu, a posebno precizirala saradnju sa svim relevantnim faktorima koji doprinose efektivnosti u obavljanju posla.

Predškolska ustanova “Danica Radosavljević” iz Požarevca opravdala je epitet dobrog domaćina, a prezentovani radovi primeri su dobre prakse vaspitača Braničevskog okruga.

TPKNEWS/SO Žagubica

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker