DOŠAO ĐAVO PO SVOJE: Poginuo šumokradica iz Selišta kod Žagubice dok je krao drva!? (FOTO)

Danijel Gocić (30) iz Selišta, opština Žagubica, poginuo je u šumi dok je upravljao traktorom i vukao prikolicu sa drvima.

Foto: Ilustracija/Facebook

Kako saznajemo, nesreća se dogodila u subotu posle podne, kada se Gocić upravljajući traktorom našao na nizbrdici, prikolica je počela gurati traktor i on se prevrnuo.

Povrede koje je zadobio su bile teške i Danijel je preminuo na licu mesta.

Inače, Danijel Gocić je bio u šumi da seče drva i 28. februara zajedno sa Ljubišom Mikulom Pankalujić (61) iz Laznice, kada je Ljubiša poginuo.

Danijel Gocić/Foto: Facebook

Danijel je tada policiji ispričao da nakon što su isekli oko 10-15 stabla od kojih su se neka od njih naslonila jedno na drugo, napravili su pauzu za doručak. Ljubiša je nakon završenog doručka nastavio da seče drva dok je on ostao da završi cigaru koju je zapalio.

Prilikom obaranja jedne bukve, stablo drugog drveta koje je bilo naslonjeno na nju krenulo je i udarilo ga, odbacivši ga 6-7 metara uvis. Danijel koji se kako je rekao nalazio podalje od njega, pritrčao je do nesrećnog Ljubiše koji nije davao znakove života. Lekar koji je sa policijom došao na lice mesta, utvrdio je da od siline udarca koji je zadobio Ljubiši je bio polomljen vrat i razbijena glava.

Ljubiša Mikula Pankalujić/Foto: facebook

Kako nezvanično saznajemo iz priča meštana iz ovog dela Homolja. U pitanju je jedna te ista uigrana ekipa šumokradica koja operiše po Homolju. Pojedini meštani Homolja misle da je Danijela stigla kazna jer kada je poginuo Ljubiša Pankalujić iz Laznice, on je ostale članove grupe prikrivao, rekao je policiji da su u šumi da seku drva bili samo on i Ljubiša, dok su ostali imali vremena da pobegnu sa mesta nesreće, jer je policiji trebalo više od pola sata da stigne do njih nakon što ih je Danijel pozvao.

Meštani misle da je i ovaj put u šumi bila ista ekipa, samo što neko pokušava sve to da prikrije.

“E sad, došao đavo po svoje i kao i uvek, ceh uvek mora da se plati”, kažu meštani Homolja.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Treba da vas je sramota da ovakav tekst pustate a da decko nije ni sahranjen. Iz prica mestana blatite mrtve ljude. Pozvavao sam licno i jednog i drigog i za njih imam samo reci hvale. Autor teksta neka ode sutra na sahranu nesrecnom Danijelu pa ce videti ko je i sta je bio. Sramota i tuga od teksta.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker