VREMENSKA PROGNOZA: Danas pretežno oblačno, u toku noći slab sneg

U Srbiji će sutra ujutro biti slabog mraza, ponegde i magle. U toku dana u centralnim i južnim delovima biće pretežno oblačno, ujutro i pre podne ponegde sa kratkotrajnim slabim snegom. Na severu i u Timočkoj Krajini veći deo dana pretežno sunčano.

U toku noći naoblačenje ponegde sa kratkotrajnim slabim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od minus četiri do jedan stepen, najviša od tri do šest stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Braničevskom okrugu će biti hladno, ujutro u okolini slab mraz. U toku većeg dela dana pretežno sunčano. U toku noći naoblačenje sa kratkotrajnim snegom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od minus dva do nula, najviša četiri stepena.

Prema prognozi vremena za narednih sedam dana, u sredu će biti toplije, ujutro i pre podne pretežno oblačno, ponegde kratkotrajna kiša i sneg, po podne razvedravanje.

U četvrtak i petak ujutro biće slabog mraza i magla, u toku dana pretežno sunčano i toplo, po pojedinim kotlinama zadržavanje magle i pre podne.

U petak noću na severozapadu, a u subotu i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, u planinskim predelima sa snegom.

U noći između subote i nedelje i u nedelju ujutro i pre podne biće snega i u nižim predelima. U ponedeljak će biti hladno i uglavnom suvo, a zatim ponovo toplije uz naoblačenje.

TPKNEWS/Tanjug

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker