RODITELJI, OPREZ! Pedofil vreba devojčice širom Petrovca na Mlavi! (VIDEO)

U Petrovcu na Mlavi, stariji čovek masturbira posmatrajući devojčice, uglavnom skriven iza drveća, iz kafića ili ispred pošte u samom centru grada.

Screenshot

Zabrinuti roditelji iz Petrovca na Mlavi požalili su se da muškarac starosti oko 60 godina masturbira posmatrajući njihovu decu, uglavnom skriven iza drveća ili iz kafića, ili kao na snimku ispred pošte u samom centru grada.

To je ispričao otac jedne devojčice koji je i snimio starijeg čoveka na klupi ispred pošte u samom centru grada, dok je pogledom ispratio svaku devojčicu koja je tuda prošla i pritom je svo vreme dirao svoj polni organ.

Inače, u registru pedofila Srbije trenutno se nalazi 544 pravosnažno osuđene osobe, podaci su Uprave za izvršenje krivičnih sankcija. Većina njih su povratnici.

Oni u registru, koji je formiran 2015. godine nakon usvajanja “Marijinog zakona”, ostaju doživotno, a nije im dozvoljeno da se približavaju mestima na kojima se okupljaju deca – igrališta, vrtići, škola…

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Upravo sam razgovarao sa jednim čovekom iz Petrovca na Mlavi. Poslao sam mu ovaj tekst i pitao ga da li poznaje “pedofila”. Kaže, da ovu osobu zna ceo Petrovac. U pitanju je psihički bolesna osoba, bivši narkoman, kome je droga razorila mozak. Više puta se skidao potpuno go, išao po gradu i govorio da je on Isus. Takođe, nije mu strano da sedne negde na javnom mestu i masturbira. Bio je i u zatvoru i u psihijatrijskoj bolnici. Osoba nije “za batine”, jer je bolesna i ne zna šta radi. Mislim da bi lekari i policija iz Petrovca na Mlavi, trebali da ga smeste u neku duševnu bolnicu, jer lako može da se dogodi, da ga otac neke devojčice, neznajući o kome se radi, dobro izudara i završi u zatvoru.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker