HUMANA AKCIJA: Postavljeno novo dečje igralište u Osnovnoj školi u Topolovniku (FOTO)

Zahvaljujući humanom činu Bobana Milojkovića iz Topolovnika, u saradnji sa Opštinom Veliko Gradište, juče je postavljeno novo dečje igralište u dvorištu Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ u Topolovniku.

Novi mobilijar koji se sastoji od jedne klackalice, jedne ljuljaške i penjalice, izrađen je prema važećim standardima i obezbediće deci mesto na kojem mogu bezbedno da se igraju.

U postavljanju novog dečjeg igrališta u dvorištu Osnovne škole „Ivo Lola Ribar“ u Topolovniku, učestvovali su meštani sela, a, posebno moramo da istaknemo Željka Brsanovića, koji ni ovu akciju nije zaobišao i nesebično je pripomogao u realizaciji ove Akcije.

Kako nam je rekao predsednik Udruženja “Moj Topolovnik” Dragan Tanasković: – Pored svih loših stvari koje su se ovih dana vrtele po lokalnim medijima o Topolovniku, ima i onih lepih. Uz pomoć Opštine Veliko Gradište sređen je krov na Domu kulture i sportske kafane i promenjena su vrata na Domu kulture. Danas se menjaju izlozi i vrata na staroj gvožđari i veliki izlog na samoposluzi -, kazao je Tanasković.

Ujedno, predsednik Udruženja “Moj Topolovnik” Dragan Tanasković, naglasio je da sledeća radna akcija biće održana pred Novu godinu, gde imaju u planu da srede školsko dvorište i da kupe jelku, koja će biti postavljena u dvorište škole. Mesna zajednica kao i svake godine podeliće paketiće deci.

Tanasković nam je naglasio, da sve ovo što je urađeno ne bi uspelo, da nije bilo pomoći nešeg velikog dobrotvora, predsednika Opštine Velikog Gradišta, Dragana Milića, i njegovih saradnika.

TPKNEWS/M. Lalić

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker