INCIDENT NA PROTESTU: Član SNS-a pokušao da izazove incident na protestu u Novom Sadu! (VIDEO)

Na samom početku drugog “Protesta protiv diktature” u Novom Sadu, od strane dvojice članova SNS-a iz Vrbasa, došlo je do pokušaja izazivanja incidenta.

Screenshot

Studenti i drugi učesnici protesta u Novom Sadu okupili su se 4. aprila oko 18 sati u kampusu Univerziteta u Novom Sadu, po drugi put.

Na samom početku protesta bilo je pokušaja izazivanja incidenata. Dvojica mladića su vređali studente i pokušala da pocepaju transparent na početku kolone, s natpisom “Protiv sistema”.

Malobrojna policija je intervenisala, ali nije udaljila mladiće koji su nastavili da provociraju učesnike protesta, već je samo stajala i nemo posmatrala sa strane.

Oni su se svađali i nasrtali na momke koji su sa megafonima predvodili kolonu, a zatim su sve vreme protesta ometali okupljene.

Kako smo saznali, mladić koji je provocirao studente je Gligorije Vujačić (mladić u sivoj majici na snimku), član SNS iz Vrbasa. Vujačić i njegov prijatelj Marko takođe su i u više navrata pozivali studente protesta i na upad u Gradsku kuću ako smeju.

Na drugom snimku k0ji je objavljen (u nastavku teksta) čuje se jasno da Vujačićev prijatelj govori kako je on “član SNS”.

Na svu sreću, učesnici protesta nisu odreagovali na njegove provokacije, tako da je drugi “Protest protiv diktature” u Novom Sadu završen oko 20 časova, posle šetnje centralnim gradskim ulicama.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker