MOŽDA NISMO MI U PRAVU? Kako gomila Botova koja sebe predstavlja kao vlast u Golupcu može da pravda sledeće činjenice

Možda mi kao elektronski medij nismo uvek u pravu. Ali kako gomila Botova koja sebe predstavlja kao vlast u Golupcu može da pravda sledeće činjenice.

Levo Alex gordi-Aleksandar Ðukić, desno Rođa Šojić-Saša Ðorđević/Foto: Profimedia/Facebook

Predsednik opštine dr Nebojša Mijović poseduje zvanično rešenje Agencije za borbu protiv korupcije da je u sukobu interesa. Oglušio se o isto. Na koji je način uvukao u priču starog penzionisanog lekara internistu dr Predraga Pecu Stevića. Pa plaća mu mesečnu apanažu i on i dalje radi u toj istoj ordinaciji u vremenu od 7-11 časova.

Mijović je da bi ušao u nekakvu istoriju odradio na divlje kompletnu pripremu u vidu pobijanja šipova u reku Pek. Ovo je odrađeno u toku jedne kalendarske godine a dozvola i dalji radovi nastavljeni su sledeće godine. Za ovo sve postoji prijava kod nadležnih organa, kao i snimak događaja na internetu.

Povodom dobijanja nagrade od strane ministarstva finansija u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi. Mijović je naložio Aleksandru Đukiću da lažira anketu i da novac bude utrošen za izgradnju nove školske zgrade u selu Krivača. Aleks Gordi ili ti Aleksandar Đukić je svakodnevno ubacivao listiće kvazi ankete u kutiju, da građani žele izgradnju škole u Krivači a ne u selu Brnjica. Ovo je Mijović uradio ne bi li učvrstio poverenje u Krivači i osmislio novu prevaru.

Donesena je odluka i uložena su značajna sredsta da bi se asvaltirao put Radenka-Krivača. Kod izgradnje ovog puta takođe je sakupljan neki novac od građana na ruke. Posle ovih oivičenih kriminalnih aktivnosti Mijović je organizovao zborove u selima Žitkovica, Snegotin i opet u Krivači i ubedio građane da daju novac na ruke za asvaltiranje istih.

Više puta je angažovao odmuljivanje AKVATORIJA u selu Usiju i plaćao jednu istu radnju bez kontrole. Na Mijovićevu inicijativu je porušen stari objekat vrtića. Uvedeno šestomesečno vanredno stanje i zidao se novi objekat. Posao je slobodnom pogodbom opet dodeljen PIM-u. Zato i nije čudo odakle tolika kvadratura, toliki automobili i novac Mijoviću kada je država na samrti.

Ćute nadležni. Brane ga Botovi. A istina je da je on za svojih 30. godina više bio u sukobu sa zakonom, nego li radno angažovan. Krenulo ga zadnjih 9. godina.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker