ZAŠTO SANJA VUKOJEVIĆ I SPS ĆUTE? Socijalisti će glasati za zaduživanje građana Kučeva

Na poslednjoj sednici Skupštine opštine Kučevo, bilo je jasno da je budžet opštine Kučevo pred bankrotom i da je glavna sednica zakazana za 3. avgust ustvari rebalans budžeta na kojoj će se usvojiti dugoročno zaduživanje opštine kod Mikićeve ljubavnice u Poštanskoj štedionici i rasprodaja opštinske imovine kojoj Sanja Vukojević i njeni socijalisti od početka nasilnog konstituisanja skupštine daju podršku.

Foto: Screenshot/Facebook

Rebalansi se sprovode bez javne rasprave, a to i ne čudi kada se zna da je javna rasprava povodom predloga budžeta za 2023. sprovedena na taj način što su pozvani samo činovnici opštinske uprave kojima su podeljeni papirići sa pitanjima u korist vlasti i predloga budžeta.

Dobro se zna da se jedini protiv ovakvog sprovođenja javnih rasprava pobunio Miloš Petrović Šomi, tadašnji član veća za turizam, koji je nedugo zatim časno podneo ostavku u ime naroda.

Nameće se pitanje zašto Sanja Vukojević, koja se već 30 godina predstavlja da je na strani levice i naroda, ćuti sa svojim socijalistima na ovo teranje opštine Kučevo i njenih građana u očiglednu propast. 

Zar je sedenje u vlasti sa lopovima poput Perišića, Mikića, Milosavljevića i Drikića, Sanji Vukojević preče, nego da sada pred izbore ode u opoziciju i počne da se bori na strani naroda za njihove interese.

Svima je poznato da je Sanja Vukojević neostvareni psiholog, supruga i majka i da želi da se dokaže u politici, ali njeno nereagovanje u situaciji kada može da uzbuni i podigne narod ne može da nadjača želju za foteljom i novcem koji dobija da ćuti sa svojim socijalistima, zadojeni pozamašnim parama od istih tih građana iz opštine Kučevo.

Jedino što Sanja Vukojević uspešno radi je da pravi od sebe budalu na fejsbuku, glumeći baba devojku u skupocenoj garderobi koja ne bi ni nekoj devojci od 35 godina stajala i da šeta ručno pravljene cipele i tašne po modnoj pisti vrelih Beogradskih ulica i Volujskog trotoara dok neostvarena čeka odlazak iz sela u penziju.

Sada je pravi trenutak da Sanja i njeni socijalisti pokažu da li su na strani naroda i da prelaskom u opoziciju počnu da komadaju trulu lešinu ostalu od SNS-a, ali slaba vajda od toga, znajući da je Sanja Vukojević 30 godina bila svakoj vlasti na dohvat ruke da poltroniše uz maksimu “politika je trajanje”. 

Ne dragi socijalisti, politika je vođenje opštine i grada u interesu građana, a građani sasvim sigurno neće glasati na predstojećim izborima za klovna Sanju i njen socijalistički cirkus Medrano.

(Mile Sova)

4 Komentari

  1. MA TO PRITISLA BANKA ACU KARATISTU ZA KREDIT HOCE DA MU PRODAJU HOTEL I ON TERAO MIKICA DA UZME KREDIT DA PREMOSTI DA SPASI HOTEL. ON JES ISPLATIO ZA TRI GODINE KREDIT ZA STARI DEO AL NIJE ISPLATIO ZA NOVI DEO. ISPLATIO BI ON KREDIT KOLKO JE PARA UZEO IZ OPSTINE AL MIRAO DA KUPI JOS JEDAN STAN.

  2. Baš je Šomi častan i pošten a delio vlast sa njima. Ako ćemo pošteno on ih je doveo na vlast zajedno sa Janoševićem. Šta su tražili to su i dobili, nisu znali da postoje veće barabe i muljatori od njih dvoje.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker