NE VREDI JOJ ŠTO JE SUD OSLOBODIO: Ćerka neće ni da čuje za majku Marinu!

Marina Andrejić iz Majilovca kod Velikog Gradišta, koja je oslobođena optužbe za ubistvo sina Đorđa (13), a koja je za vreme provedeno u pritvoru dobila milionsku odštetu od države, već godinama ne viđa maloletnu ćerku.

Marina se sumnjičila za ubistvo sina / Foto: Petar Marković
Marina se sumnjičila za ubistvo sina / Foto: Petar Marković

Marina je pokušala nekoliko puta da stupi u kontakt sa ćerkom A.A. (17), koja godinama koja godinama odbija da čuje i vidi majku. Devojčici se obraćala i putem medija, ali uzalud. Do punoletstva, staratelj devojčice je Marinina svekrva.

Priča o Marini je počela 22. jula 2010. kada je otišla sa svojim sinom Đorđem u baštu, a iz nje se vratila sama i krvava. Ubrzo posle toga je priznala ubistvo, ali je potom povukla to priznanje tvrdeći da je iznuđeno od strane inspektora.

Od dečaka, od danas, pronađena je samo lobanja. Njen suprug Dejan Andrejić preminuo je pet meseci kasnije.

Đorđe Andrejić
Đorđe Andrejić

Marina je dva puta bila osuđena na 20 godina zbog ubistva sina, ali ju je Apelacioni sud na kraju oslobodio u nedostatku dokaza.

Nedavno je dobila i dva miliona odštete od države zbog 703 dana provedena u pritvoru, ali je njen advokat rekao kako je time nezadovoljna i da će pravdu tražiti u Strazburu.

– Marina već godinama ne viđa ćerku. Glavni krivac je njena svekrva, koja je detetu postavljena za staratelja. Ćerka sada neće ni da čuje za Marinu, zato smo i pokrenuli postupak za tekovinu – kaže Marinin advokat Srba Stojanović.

Međutim, Verica Andrejić, kaže da je uznemirila Marinino poujavljivanje na televiziji i priča kako pati za ćerkom.

– Ispričala je laži o mom sinu Dejanu. Nije je u životu takao, a kamoli maltretirao. Naljutilo me je još više kada je rekla da je Đorđe imao 12 godina, a on dete, u martu te godine napunio 13. Ćerka A.A. nijednom nije izrazila želju da je vidi jer se stidi i iznervira svaki put kada neko pomene. A nju nije sramota da traži još i Dejanovo naleđe i uzima pare na svom sinu čija se sudbina ni sada ne zna – kaže Verica.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker