EKSLUZIVNO, “LA PIOVRA” NA DELU: Narodni poslanik iz Požarevca, na vrhu piramide organizovanog kriminala?!

Kako TPKNEWS izvor saznaje iz vrha požarevačkog SNS-a, steže se obruč oko kriminalne hobotnice u Požarevcu, na čijem je vrhu, Veroljub Arsić, kum požarevačkog i okružnog SNS kartela.

Foto: Screenshot/Facebook

Naime, praćenjem i razotkrivanjem internet aplikacije “Skaj”, koju je koristila grupa Veljka Belivuka i Predraga Koluvije, utvrđeno je da su pomenutu koristili i visokokotirani članovi SNS-a, među kojima je i Veroljub Arsić.

Prema operativnim saznanjima, Arsić je podržao i logistički pokrivao sve kriminalne aktivnosti iza kojih stoje članovi SNS-a koji se pozivaju na predsednika Vučića na teritoriji Braničevskog okruga i za svaku kombinaciju je bio u talu.

Takođe, Arsić se zalagao i još uvek zalaže kod ministarke Irene Vujović, da planirana spalionica opasnog medicinskog otpada u Požarevcu, što pre dobije upotrebnu dozovolu i počne sa radom, a prema poslednjim saznanjima, protivi se i preseljenju Vodovoda u nove prostorije koje je grad kupio za tu namenu u Ulici Trg Radomira Vujovića.

Zna Veroljub vrlo dobro, ko je Živislavu Matiću, poznatom po nadimku Brka, vlasniku Restorana Kristal, morao da plati šleper peleta koji, navodno, opet nije bio za njega, pa se sve prelomilo preko leđa tadašnjeg požarevačkog funkcionera SNS-a, čiji su kamioni prevozili pelet.

Od kako je Drug Dejan Novaković-Žili, morao zbog unutrašnje kontrole koja je sprovedena u Zabeli, da nabavku konzervi sa isteklim rokom iz Veroljubove firme “VECKO” D.O.O, svede na minimum, Vecko je nastavio da konzerve sa isteklim rokom valja sindikatu firme Đerdap Usluge D.O.O Kladovo, preko direktorke Karmenke Babić i svog partnera Dragana Kopčalića, KPD Valjevo.

Inače, Veroljub Arsić i Dragan Kopčalić poseduju i 60 hektara zasada Aronije u mestu Belanovica pokraj Ljiga, koje istovremeno skladište u hladnjači “Braničevo” kod Golupca, a čiji je vlasnik upravo Dragan Kopčalić, koga je Veroljub 2015. godine doveo kao investitora i spasioca za propalu Hladnjaču u Braničevu kod Golupca.

Iako se u javnosti trudi da podržava aktuelnu požarevačku vlast, Vecku su ipak miliji svi ostali splektaroši koji se pozivaju na Izvršni odbor SNS-a, na čelu sa saradnikom, koordinatorom Lukom Petrović, čija saradnja datira još iz vremena radikala gde je Veroljub Arsić bio blagajnik.

(Tpknews.com/D.L.)

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Sva takozvana hobotnica svoje krake nahodi u jednom izvoru bez kojeg jeli, ne bi mogla opstati tj. u operacion-ober sefu – predsedniku Srbije, koji navodno radi za narodnu dobrobit, dok njegovi pajtosi okolo pljackaju, prete i ubijaju posteni svet koji mukotrpno radeci jos im isplacuje razne dazbine…more…

  2. Sa slike se sve vidi, tu je i janošević iz kučeva, predsednik sns kučevo ali i nac. saveta vlaha, gle čuda istovremeno. krimosi u punom sastavu, dokle bre? ne glasajte više , propali smo.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker