MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA IZ KOSTOLCA: Vojkan je ubijen pa ostavljen na šinama kod Požarevca!?

Nesreća na pruzi kod Požarevca, kada je putnički voz koji saobraća na relaciji Požarevac-Majdanpek pregazio Vojkana Dragića (36) iz Kostolca podelila je mišljenje javnosti u Požarevcu i Kostolcu.

Foto: Privatna arhiva/M.V.

Dok jedni govore da je u pitanju nesreća, drugi imaju mnogo razloga da veruju u drugačiji scenario.

Zvanično do nesreće je došlo dok je mladić sedeo na pružnom koloseku. U jednom trenutku, na njega je naleteo voz koji se kretao iz pravca Majdanpeka ka železničkoj stanici u Požarevcu.

Na licu mesta ubrzo je obavljen uviđaj, u kome je učestvovala i železnička komisija. Dežurni tužilac naložio je obdukciju tela, kako bi se ustanovio tačan uzrok smrti. Na ovoj deonici pruge saobraćaj je bio u prekidu oko dva sata, zbog uviđaja. Za sada nije poznato da li se radi o svesnom činu, odnosno samoubistvu ili samo o nepažnji mladića.

Međutim odmah pošto se saznalo za ovu nesreću, po Požarevcu i Kostolcu počele su da kruže priče da je nastradali bio narkomanski zavisnik i da je imao velike dugove.

Takođe, moglo se čuti i da je ubijen na nekom drugom mestu, a onda donet i ostavljen na pruzi. Sve činjenice oko ovog slučaja trebalo bi da se utvrde posle obdukcije i sačinjavanja policijskog izveštaja.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker