UZ PRISUSTVO POČASNIH GOSTIJU: Svečano i skromno obeležen Dan opštine Žagubice

Svečanom sednicom Skupštine opštine, na kojoj je prikazan dokumentarni film o ostvarenom u poslednje dve godine a potom i dodelom priznanja, opština Žagubica je proslavila svoj dan kao i Dan oslobođenja u 2. svetskom ratu.

Foto: Promo

Dan opštine Žagubica 25. septembar obeležen je svečano i skromno i ove godine. Nakon odate počasti žrtvama Narodnooslobodilačkih borbi, i prijema gostiju u kabinetu predsednika opštine Žagubica, Safeta Pavlovića, usledilo je intoniranje himne, a svečanu sednicu Skupštine opštine otvorila je predsednica Skupštine, Olivera Pauljeskić.

Obeležavanju su prisutvovali ambasador Republike Poljske, savetnica predsednika Republike Srbije, narodni poslanici iz Braničevskog okruga, predstavnici lokalnih samouprava Požarevca, Golupca, Petrovca na Mlavi, Kučeva, Bora i Despotovca, vojske, policije, sudstva i pojedinih državnih institucija.

Predsednica Skupštine, Olivera Pauljeskić

Nakon prikazanih rezultata postignutih u poslednje dve godine prisutne je pozdravila savetnica predsednika Republike Srbije, Verica Lazić.

Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica, nakon pozdravnog govora i čestitka upućenih svim meštanima opštine Žagubica, govorio je o rezultatima, planovima i ciljevima opštinske vlasti u budućem periodu.

Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica

Nakon održanog govora predsednik opštine Žagubice Safeta Pavlovića, usledila je dodela priznanja, plaketa i diploma najzaslužnijim pojedincima i pravnim licima za postignute rezultate u prethodnom periodu u oblasti školstva, zdravstva, poljoprivrede i privrede, a, plakete opštine Žagubica, dodeljene su ambasadi Japana i ambasadi Republike Poljske u Republici Srbiji.

Foto: Promo

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker