PUKLA BRUKA U PETROVCU: Naprednjak došao kući ranije i zatekao ženu “na gomili” sa grobarom!

Predsednika Lovačkog udruženja „Trest“, Nenada Životića, i jednog od bitnih članova naprednjaka u Petrovcu na Mlavi, Petrovčani dobro poznaju po njegovoj bahatosti.

Foto: Ilustracija/Profimedia

Sada kao 46-godišnjak on se našao u centru skandala u Petrovcu na Mlavi, ali ne iz bahatosti ili sportskih razloga, mada se i ovo može ubrajati u neku vrstu sportske aktivnosti, ako nas razumete.

Naime, ceo Petrovac bruji o aferi u njegovom braku i o tome da je zatekao svoju suprugu Draganu “na gomili” sa mladim ljubavnikom Igorom, lokalnim grobarom, ali ono što je još više šokiralo jeste ono što je uradio kada je shvatio šta se dešava.

Životić se u nedelju 28. oktobra vratio kući sa proslave punolestva njegovog sina oko 4:00 izjutra, ali njegova žena, koja se pre njega vratila ga sigurno nije očekivala da će stići, pa je uživala u “akciji” sa mladim švalerom.

Životić se nakon što je shvatio šta se dešava išunjao iz kuće napolje seo u svoj auto i vozio se po gradu i čekao da oni “završe posao”.

Kada je mladi grobar ljubavnik otišao kući, tada je pakao mogao da počne, jer je usledila žestoka svađa supružnika, a sve je toliko eskaliralo da je Životić svoju suprugu Draganu izbacio iz kuće napolje, i u ponedeljak odmah podneo zahtev za razvod braka.

Inače, Životić je ranije javno par puta priznao svojoj supruzi da je varao, a ona mu je svaki put praštala, međutim, s obzirom da je zatekao sa švalerom “na gomili”, i ona je daleko od uzorne žene i očigledno je da i ona voli da upražnjava sportske aktivnosti.

(Tpknews.com)

PODRŽITE NAŠ RAD KOJIM KLIKOM NA REKLAMU HVALA!

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker