SPREMAJTE PARE: Golubački kartel počinje sa naplatom parking mesta

Na području Golupca golubački kartel počinje sa naplatom parkiranja, pa će zbog toga vozači biti u obavezi da kupuju satnu, dnevnu, mesečnu ili godišnju kartu.

U suprotnom, ko ne plati parking, biće u obavezi da plati kaznu u iznosu od 1.000 dinara, a ukoliko se vozilo bespravno parkira, pa je neophodna usluga „pauk“ vozila, onda će vozača kazna koštati 4.000 dinara, a ako odbije da plati kaznu, izvršitelj će mu pokucati na vrata.

Naime, skupština opštine Golubac je usvojila određena zakonska dokumenta, po kojima se uvodi naplata parkiranja u ovom mestu. Posao je poveren komunalnom preduzeću iz Golupca.

Golubački kartel je zamislio da osnova za parkiranje bude plato između pošte i hotela u Golupcu, a po dubini i plato ispred Elektromorave. Na ovaj način stanari ovog dela Golupca ostaju uskraćeni za parkiranje svojih vozila.

Kako su rekli za TPKNEWS iz opštine Golubac, za sada je planirana prodaja godišnjih karata za stanare, iako im se ne garantuje sigurnost parking mesta.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Strasno ja ne znam odakle ikome pravo da naplacuje parkiranje na javnoj povrsini pa makar to bila i sama opstina zato se i zove J=javna povrsina i ona pripada svim gradjanima za tu avnu povrsinu su krvarili nasi preci a gradjani placaju porez tako da je to zlocin bez presedana jednom recju Demokratija udri po sirotinji bolje ocito nije ni zasluzila.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker