JANOŠEVIĆ DEMANTUJE: “Moja politička karijera je čista ko suza!”

“Kratak odgovor na vaš tekst bi bio, izneli ste samo laži proistekle iz bolesnog uma nekog političkog protivnika zadojenog mržnjom i zavišću”, navodi se u demantu koji je našoj redakciji poslao predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne Kučevo, Novica Janošević, zbog objavljenog testa “KO JE NOVICA JANOŠEVIĆ? Kontroverzni naprednjački uništitelj Kučeva?!” na našem portalu.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kučevo, Novica Janošević

U demantu predsednika Opštinskog odbora Srpske napredne Kučevo, Novice Janoševića, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

“Ja jesam dugo u politici i razumem potrebu svakog medija za senzacionalizmom, ali tekst bez potpisa autora a koji se prožima uvredama, pokušajima ponižavanja, lažima, lažima, lažima, se ne može nazvati novinarskim. Ceo tekst me podseća na provlačenje kroz blato predsednika Vučića od strane Milovana Brkića u Tabloidu. Smatram da vaši tekstovi služe za zadovoljavanje bolesne sujete pojedinih neostvarenih ljudi i zato vam niko i ne veruje. Potpišite autora imenom i prezimenom i registrujte se kao pravi medij da bi oštećeni građani mogli da potraže sudsku zaštitu i imaćete moje poštovanje. U suprotnom vi ćete služiti opoziciji koja nema nikakvu podršku u narodu da ima čime da maše.

Moja politička karijera je čista ko suza, bio sam predmet raznih napada i mnogih istraga po lažnim prijavama a koje su i navedene u tom vašem tekstu i sve su se pokazale kao lažne. Ja nemam nikakve potrebe da se pravdam jer građani mene dobro znaju. Mogu samo da vam kažem da mi živimo u pravnoj državi, ukoliko postoji neka sumnja u moj rad pozivam nadležne organe da ispitaju sve i svakako neka se ispita moja imovina i način na koji je stečena. Neka se ispitaju i računi i krediti u banci i moji i moje supruge, neka to rade svi koji žele. Ja sam javna ličnost, radim za platu koju mi obezbeđuju građani i oni imaju pravo da znaju sve. Naravno građani treba da znaju i poreklo imovine pisaca navedenih tekstova ili bar njihova imena i prezimena.

Odgovoriću samo na par laži iznetih u vašem tekstu jer mislim da su važne za građane opštine Kučevo. Činjenica je da sam 2014. godine nasledio relativno stabilan ali loše koncipiran budžet. Činjenica je da je u to vreme Javno komunalno preduzeće bilo pred stečajem i da bez pomoći opštine stečaj bi bio neminovan, da su plate komunalcima kasnile tri meseca a da je za investicije tada izdvojeno gotovo ništa. Činjenica je da od 2015. do 2018. godine plate javnih ustanova i preduzeća nisu kasnile ni jedan dan. I činjenica je da od 2015. do 2018. godine na računu budžeta opštine Kučevo je uvek bilo najmanje 20 miliona dinara. Kako su Slavica Bulutić i Vladimir Stojanović kao eksperti Zorana Milekića uspeli da naprave dug od 55 miliona dinara to će biti predmet posebne revizije, ali je činjenica da je dr Ivan Rajičić nasledio od Stojanovića minus u Budžetu opštine Kučevo od 55 miliona dinara koji je tek pre par meseci stabilizovan. Ovo su činjenice koje mogu da vam potvrde i šefovi odeljenja za Budžet i finansije i Ministarstvo finansija i nezavisna Državna revizorska institucija ali možete i sami pogledati javno dostupne odluke o Budžetu opštine Kučevo. Ja lično znam kako su eksperti za godinu dana gotovo uništili javne finansije ali ko sam ja onako neuk, kakvog me nazivate, da vam pružim odgovore.

Interesantno je da su i komentari na vaše tekstove lažni, različiti pseudonimi sa istih IP adresa, dakle sedi neko zaludan i piše gluposti.

Na kraju ja razumem da kao javna ličnost moram da trpim sve vaše laži o meni i na to sam navikao, bolje napadajte mene nego građane, jedino ne mogu da shvatim da se toliko nisko spuštate da iznosite bezočne neistine o mojoj porodici i mojoj deci, neka vam je to na čast jer odgovor na vaš tekst bi bio, izneli ste samo laži proistekle iz bolesnog uma nekog političkog protivnika zadojenog mržnjom i zavišću.”

PROČITAJ I

29 Komentari

  1. Janoševićeva desna ruka Miloš Petrović Šomi je u periodu od 2016 do 2020 bio predsednik veća ako je i napravljen taj dug očigledno da je glavni krivac Petrović.

  2. Novicu Janoševića istina jako boli. Bravo za tpk news što je ovako istinito i realno napisao tekst o kontraverznom naprednjačkom uništitelju Kučeva

  3. Voleli bi da tpk news stupì u kontakt sa Slavicom Bulutic koja bi sigurno objasnila kako je Novica Janosevic ostavio 70 miliona duga opstini. Nema tu sta da se demantuje kad je sve tacno

  4. Kaži Novice narodu da mesečno primaš 270.000 dinara. Treba da se stidiš jer ništa nisi uradio za taj narod. Niko ti ne veruje u Kučevu

  5. Kad narod oslobodi mafijašku opštinu ti ćeš moći da se zaposliš kod gazda Ace kao konobar za 18000 bez slobodnog dana

  6. Kada budeš sledeći put napisao demant piši istinu i ako ona boli. Ne zamajavaj ovaj narod tvojim lažima i glupostima jer odlično znamo šta si radio a posebno šta danas radiš i s kim sarađuješ. Sve će ovo izaći na videlo vrlo brzo, raduj se?

  7. Evo predlažem tpk news-u da napravi jedan intervju sa Janoševićem i neka on javno kaže šta je sve uradio za opštinu Kučevo.

    1. Da, uradio je za sebe, kupio je dve kuće i menja automobile kao mi čarape.. Nije ni čudo kad ima platu kao guverner NBS a ništa ne radi. Za Kučevo nije uradio ništa, osim što ga je uništio.

    1. Kakvi demanti, boli te istina, svaka čast novinarima TPK jer da nemamo njih mnoge malverzacije bi ostale tajne. Nastavite samo tako, jer će mnogi Janoševići izaći na videlo.

  8. Novice zovi prijatelja Zelju da ti pomogne jer ocigledno tones i ne moze ti niko pomoci pa ni tvoj kum Perisić zvani Milogorac.

  9. Ovaj demant je LAZ, LAZ, LAZ i samo LAZ. Zbog ovog bizgova sam morala da napustim svoje rodno mesto jer sa fakultetskom diplomom drzavnog fakulteta nisam mogla da nadjem posao. Celu familiju je zaposlio u opštini. Licno znam da ima dve kuce a svi pricaju da ima i stan u Beogradu. Zabela mu ne gine!

    1. Janoševićeva politička karijera je čista kao voda u reci Pek kada Sin-Đin pušta jalovinu iz rudnika bakra Majdanpek?

  10. Ovaj se smučio i bogu i narodu samo piše neke demante,znamo mi u Kučevu da je on lopinger neviđeni.Predlažem mu da prestane više bilo šta da demantuje jer se još više kanali.

  11. A ne pomenu nigde muljanje preko žene (nove), zapošljavanje bez konkursa, diplome, ….na napredne znance, muljanje oko svega šta ta šena radi uz njegovu podršku. Strašno, a on sebe smatra bitnim i čistuncem, zato opština propadaaaaa,……i samo da zna da ništa nije sa iste IP adrese, nego ga niko ne vidi kao pozitivca, naprotiv.

  12. Samo da se zna da Novicin sin sa dvadeset godina je već promenio tri automobila. Vozio je Ford, Audi i sada BMW. Takođe Novica vozi Audi a supruga Mercedes. U ovom tekstu je sve tačno, mada da bi se sve reklo kako je Novica uništio Kučevo, treba napisati roman. Svaka čast za tekst. Narod je oduševljen jer konačno da neko hrabro napiše nešto o Janoševiću čoveku sa pet funkcija a nijednu ne obavlja ljudski

    1. prigovor, žena vozi crni krš-audi (kao svaki lokalni idiot), a on mercedes, za decu nemamo sdaznanja,….

  13. Kako Janosevicu nije sramota da svoje dugove koje je in licno napravio stavlja na teret drugima. Cela opstina zna koliko je Novica nepismen

  14. Slučajno sam u subotu 12 juna prolazio kroz Kučevo, bio sam zapanjen a dobro znam da i ostali prolaznici nisu ostali ravnodušni. Naime o čemu se radi: ispred hotela parkirani crni džipovi, veoma luksuzne crne limuzine sve su sa zatamljenim prozorima, jeza te vata. Znaju odlično građani o čemu se tu radi sigurno da zna i policija ali su nemoćni. Opšti zaključak da ovde vlada mafija a za Kučevo je najodgovorniji gospodin Novica Janošević. Neka mu služi na čast i neka se time ponosi jer drugo za opštinu Kučevo sigurno ništa nije uradio.

    1. Crni džipovi sa zatamljenim staklima su svakodnevnica ispred hotela Rudnik. Stecište kojekakvih vucibatina iz cele Srbije i bratskih nam republika. Dozvoljeno im je zašto da ne rade to što rade?.

  15. Naravno da je Janoš demantovao istinit tekst. Boli ga istina ali svi znaju da Janoš ne govori istinu. Bravo za TPK NEWS na hrabrosti da objavljuje ovakve tekstove., neka narod vidi šta plaća svojim novcem

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker