NASTAVLJA SE POTRAGA ZA DEČAKOM: Šesnaestogodišnji Milutin upao u reku Pek i udavio se?

U selu Loskovo kod Majdanpeka, juče u ranim jutarnjim časovima nestao je Milutin Durlić iz svog doma, koji je 1. marta napunio 16 godina, a sumnja se da se utopio.

Otac Bogomir na mestu gde su bili tragovi dečaka Milutina Durlića

Njegov otac Bogomir u snegu je pronašao tragove koji su se završavali u reci Pek, zbog čega se pretpostavlja da je dečak, koji boluje od epilepsije, upao u vodu.

Žikica Durlić, majka dečaka kaže da je Milutin ustao u toku noći i izašao iz sobe a ona je pomislila da će otići kod dede. Međutim, kada se probudila, shvatila je da se Milutin nije vratio u kuću.

Po njenim rečima, Milutin je od druge godine bolovao od teškog oblika epilepsije, zbog čega se lečio u beogradskom Institutu za majku i dete. Nije mogao razgovetno da priča, a često je umeo da ode od kuće i da ga roditelji pronađu u selu.

Otac Bogomir, krenuo je odmah da tražim sina u selu. Međutim, meštani su mu kazali da ga niko nije video.

Uplašen, otac se vratio kući, a onda je u snegu video sinovljeve tragove koji su vodili ka reci Pek, koja je nabujala i preti da se izlije.

Milutin Durlić, nestali dečak

Otac je krenuo da traži sina ali je struja bila toliko jaka da je voda pretila da će da odnese i njega, zbog čega je odlučio da pomoć potraži u selu. Meštani su se odmah organizovali i krenuli u potragu nizvodno od mesta gde su poslednji put viđeni njegovi tragovi. U međuvremenu stigla je i policija, ali od Milutina još nema ni traga ni glasa.

Pretpostavlja se da se Milutin okliznuo i pao u nabujalu reku Pek, ali ne isključuje se i mogućnost da je na obali Peka imao epileptični napad.

 

Bogomir i i Žikica imaju još jednog sina starog 13 godina i nadaju se da je Milutin ipak negde otišao i da ga nije odnela voda.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker