SUTRA SNEG U BRANIČEVSKOM OKRUGU: Stiže zahlađenje i jak vetar, ujutro minus 4

U Brtaničevskom okrugu će sutra biti umereno i potpuno oblačno i hladno vreme, mestimično sa slabim snegom saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab i umeren severozapadni, povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od -4 do -1 stepen, a najviša dnevna u većini mesta od nula do tri stepena navodi se u saopštenju RHMZ-a.

U Velikom Gradštu i okolini će sutra ujutro povremeno padati slab sneg, a tokom dana biće uglavnom suvo, umereno do potpuno oblačno i hladno vreme, sa slabim i umerenim severozapadnim vetrom.

Jutarnja temperatura biće oko -1, a najviša dnevna oko dva stepena.

Vreme narednih sedam dana

U Braničevskom okrugu će u narednih sedam dana biti hladno, sa temperaturom ispod prosečnih vrednosti. Do nedelje će biti suvo i uglavnom sunčano, samo će se ponegde u nižim predelima duže tokom dana zadržati magla ili niska oblačnost.

Vreme će od nedelje biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa padavinama, najpre sa kišom, a od utorka sa snegom. U Velikom Gradštu i okolini će se u narednih sedam dana zadržati hladno vreme sa temperaturom ispod proseka.

Do nedelje će biti suvo i uglavnom sunčano, uz duže zadržavanje magle ili niske oblačnosti. Od nedelje će biti umereno i potpuno oblačno, povremeno sa slabim padavinama, najpre sa kišom, a od utorka sa snegom.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 15. decembar

Moguće su tegobe kod osoba sa kardiovaskularnim i cerebrovaskularnim oboljenjima i astmatičara. Kod meteoropata može doći do poremećaja sna, razdražljivosti i glavobolje, a svima se preporučuje dodatni oprez u saobraćaju.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker