ZAJEDNO SMO JAČI: Miliji Milanoviću (8) iz Kličevca je hitno potrebna naša pomoć!

Milija Milanović (8) iz Kličevca, boluje od malignog oboljenja nediferentovanog sarcoma – like, koji gotovo čitav život vodi tešku bitku sa upornom bolešću.

Zbog šest metastaznih promena koje su uočene u septembru ove godine, na desnom i levom plućnom krilu, Miliji je neophodan nastavak lečenja u bolnici “Acibadem” u Istambulu.

Ukoliko se skupi novac na vreme, Milija ce proći kroz dva tretmana. Ukoliko se ista pokažu učinkovito, biće prihvaćen za potpuno lečenje za koje naknadno je neophodno 120.000 evra.

Milija je imao dve operacije grudnog koša na Univerzitetskoj klinici u Tiršovoj, u januaru i maju 2017. godine, ali se bolest vratila u decembru iste godine. Međutim, tada su uočene i dve velike promene na mozgu, od kojih je jedna uklonjena u decembru 2017. godine, a druga u januaru 2018. Nakon godinu dana javila se još jedna promena na desnom plućnom krilu, koja je operisana u aprilu 2019 godine. Posle ove operacije Milija je prošao sve protokole hemoterapije u Tiršovoj i radio terapije na Institutu za radiologiju i onkologiju u Beogradu.

Njegovi roditelji nisu u mogućnosti da finasiraju odlazak i lečenje u Istambulu, te se mole humani ljudi, da u okviru svojih mogućnosti pomognu malom Miliji.

DINARSKI RAČUN:

Srđan Milanović/170-0010240964000-76/Unicredit banka

UPLATE IZ INOSTRANSTVA:

Srđan Milanović/Kličevac bb/12000 Požarevac/Serbia

IBAN: RS3517000102496400173/SWIFT: BACXRSBG/Unicredit bank Serbia JSC

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker