“PAO” SA 2 KG KOKAINA U CIRIHU: Pilot “Air Serbia” iz Kostolca uhapšen zbog šverca droge

Kod srpskog pilota “Air Serbia”, švajcarska carinska policija pronašla je 2 kilograma kokaina na aerodromu u Cirihu.

Ilustracija/Profimedia

Kako saznaje TPKNEWS, uhapšeni pilot je Nikola Ocokoljić iz Kostolca.

Kokain je bio spakovan u nekoliko kesa i sakriven u duplom dnu kofera, navodno umotan u indigo papir kako ga skener ne bi prepoznao.

Kako saznaje TPKNEWS, Srpski pilot je uhapšen 2. decembra na aerodromu u Cirihu na koji je pristigao avionom iz Srbije.

Kako saznajemo, švajcarska carinska policija je na aerodromu, prilikom kontrole, u duplom dnu kofera pilota pronašla 2 kilograma kokaina, naknadno utvrđeno, čistoće 93.4%.

Uhapšeni pilot se nije opirao prilikom hapšenja. On je zadržan u policijskim prostorijama aerodroma i protiv njega je pokrenut postupak.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

8 Komentari

      1. Pa sto ne napisu za mene ili tebe tako nesto nego eto njega bas neko mrzi pa mu to namerno radi? Gde zivis ti druze, u svetu bajki ili u realnosti? Nije prvi koji je tako pao ves uhapsen po dojavi, jer carina retko pregleda osoblje, duzni su da prodju sigurnosnu kontrolu ali carnisku skoro nikada.

        1. Znam gde zivim i zato znam da ovakva vest moze da se plati od strane zlih i ljubomornih ljudi. Druga stvar, coveka sam vidjao u kaficu, pije kafu, dakle nije uhapsen i nije u zatvoru i nema nikakve veze sa krimi pricom.

  1. Sin je ok,a otac Mane lopina iz Autotransporta,nakrao se pored Pere Mojovica.Los covek I spletkaros ,došao sa Ladom u Kostolac,a sada ima sve i svašta.Davao privatnim firmama informacije i tako rusio Autotransport na tenderima.Naravno sve uz kovertu.To svi znaju u Autotransportu i cute

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker