SUPER FAJT NAPREDNJAKA! Masovna tuča na korona žurci u sedištu SNS-a u Kostolcu

Kako saznaje TPKNEWS od izvora bliskog policiji, sinoć je u sedištu SNS-a u Kostolcu došlo do masovne tuče pripadnika romske nacionalne manjine pa je morala da interveniše i kostolačka policija.

Ilustracija

Do sukoba je kako saznajemo došlo oko neravnomerne raspodele i nenamenskog trošenja novca nevladinim romskim organizacijama iz opštinskog budžeta.

Kako je za TPKNEWS ispričao izvor, nekolicina pripadnika romske nacionalne manjine inače članova različitih udruženja roma, a svi članovi Srpske napredne stranke, u vidno alkoholisanom stanju koji su konzumirali od prepodnevnih časova proslavljajući Dan Roma, su se međusobno sukobili na proslavi.

Konzumacija alkohola je započela u prostorijama romske kancelarije uz prisustvo opštinskih funkcionera, da bi se proslava nastavila u sedištu Kostolačkog SNS-a i trajala je do kasno uveče.

Iako su na snazi mere zabrane okupljanja u zatvorenom prostoru, to očito nije omelo predsednika opštine Kostolac, pripadnike Kostolačkog SNS-a i romske manjine da se uz alkohol okupljaju i provode.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker