OTKRIVEN PREVARANT: Uhapšen proizvođač lažne „plazme” (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa PU za grad Beograd efikasnim radom uhapsili su D. Č. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena upotreba tuđeg poslovnog imena i druge posebne oznake robe ili usluga.

Screenshot

Osumnjičeni se tereti da je u dužem vremenskom periodu u nameri da obmane kupce u Beogradu organizovao proizvodnju mlevenog „plazma” keksa, posluživši se tuđim imenom i žigom.

Policija je na više lokacija u Beogradu pronašla u prodaji u manjim prodavnicama falsifikovan proizvod mlevene „plazme” u pakovanju od 300 grama, a daljim radom i ilegalni pogon za proizvodnju ovog falsifikovanog proizvoda čiji je vlasnik osumnjičeni.

U pogonu je pronađena linija za punjenje ambalaže, štampač za štampanje na ambalaži, veća količina folije, odštampana kartonska pakovanja, kao i rinfuzni mleveni keks.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U sprovođenju akcije na identifikaciji lica koja su se bavila proizvodnjom i stavljanjem u promet ovih falsifikovanih proizvoda zajedničke mere i radnje su preduzimali policijski službenici Policijskih uprava u Smederevu, Kragujevcu, Kruševcu, Kraljevu i Pančevu, koji su u maloprodajnim objektima na teritoriji ovih policijskih uprava pronašli veću količinu falsifikovanih proizvoda koji su privremeno oduzeti, prenosi Tanjug.

Policijski službenici preduzimaju dalje mere i radnje u cilju utvrđivanja odgovornosti ovih osoba, i u skladu sa tim, protiv njih će nadležnim tužilaštvima biti podnete krivične prijave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker