LEPOTICA IZ POŽAREVCA ZALUDELA INDIJU: Nataša je pre 10 godina otišla iz Srbije, sada u Mumbaju živi „bolivudski san“

Manekenka i glumica rodom iz Požarevca odlučila je da pre skoro deset godina napusti Srbiju i sreću potraži skoro šest hiljada kilometara dalje – u Indiji. Već godinama radi u ovoj dalekoj zemlji i mnogi bi se složili da je njen život pravi „bolivudski san“.

Foto: Screenshot/Instagram/natasastankovic

Nataša Stanković trenutno živi u Mumbaju gde je osnovala porodicu i održava zavidnu karijeru bolivudske zvezde.

Pre deset godina Nataša je odlučila da svoju glumačku karijeru nastavi u dalekoj Indiji. Godine 2013. debitovala je u filmu „Satiagraha“, u režiji Prakaša Dža, gde se pojavila u plesnoj tački sa popularnim indijskim glumcem, piše portal Lepa i srećna.

Nakon uspeha u filmu koji se uspešno prikazuje i na Netflixu, Nataša je učestvovala i u indijskoj verziji „Velikog brata“ 2014. godine i tako stekla još veću popularnost u ovoj azijskoj zemlji.

Radila je i kao model za razne poznate brendove, a mnogi su komentarisali kako izgleda kao prava Indijka.

Srpkinja se godinama zabavljala sa glumcem Alajem Gonijem, međutim, veza je pukla nakon nekoliko godina.

Život i karijera atraktivne Nataše, često je tema mnogih indijskih magazina, posebno nakon udaje za poznatog profesionalnog igrača kriketa Hadrika Pandjua u 2020. godini, čije je prezime glumica pridodala svom.

Inače, zgodni Hardik Pandja je jedan od najplaćenijih kriket igrača u Indiji, a njegova trenutna vrednost procenjuje se na 1.500.000 dolara.

Interesantni par dobio je sina Agastja u junu prošle godine, čije fotografije glumica rado deli na društvenim mrežama.

Bolivudska lepotica je prilično aktivna na svom Instagram nalogu, gde sa svojim pratiocima deli porodične fotografije, ali i atraktivna izdanja i slike iz teretane.

Nataša i njen suprug ove godine su proslavili drugu godišnjicu braka, a ovaj odnos podržava i Natašina porodica, koja sudeći po fotografijama koje glumica objavljuje, često dolazi u Mumbaj.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker