PORAŽAVAJUĆ IZVEŠTAJ REVIZORA: Opština Veliko Gradište duguje skoro 2 miliona evra!

Izveštaj revizora o trošenju budžeta za 2018. godinu, pokazuje da opština Veliko Gradište duguje po osnovu dva kredita skoro 2 miliona evra.

Iz izveštaja se jasno vidi da opština Veliko Gradište ima dugovanja preko 200 miliona dinara ili skoro 2 miliona evra (deo u izveštaju obeležen žutim markerom).

Duguje se po osnovu dva kredita Komercijalnoj banci, JP Srbijavode, JP EPS i drugim dobavljačima.

U subotu 15. juna 2019. godine, Poverenik SNS Veliko Gradište Vladimir Štrbac, odveo je sve svoje napredne sledbenike na druženje – proslavu na brodu ANA ploveći Dunavom od Srebrnog jezera do Rama, sa muzikom uživo i besplatim jelom i pićem.

Ko je to sve platio? Šta su slavili? Prezaduženost opštine?! Da li uopšte ima razloga za slavlje i zadovoljstvo u ovakvoj situaciji?!

Predsednik opštine Dragan Milić najavljuje povlačenje iz politike i odlazak u penziju krajem ovog mandata. Koliko nam je poznato on još uvek nema uslove za penziju, pa se na osnovu toga i ovog izveštaja revizije može pretpostaviti da on ustvari planira da se skloni pre nego što skori bankrot opštine bude izvestan.

Loklani izbori će biti u martu ili aprilu 2020. godine a nasledniku Dragana Milića neka je Bog u pomoći jer će zateći praznu opštinsku kasu i ni kriv ni dužan preuzeti odgovornost za nešto što su drugi upropastili.

Poznato je da je u prirodi svake političke stranke da se bori da dođe na vlast, ali nije nemoguće da posle predstojećih izbora u opštini Veliko Gradište dođemo u paradoksalnu situaciju da niko od političkih aktera u Gradištu ne želi da dođe na vlast, znajući šta ga čeka.

KLIKOM OVDE MOŽETE PREUZETI IZVEŠTAJ REVIZORA

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker