SNAŽNO U KAMPANJU: Kučevački naprednjaci asfalriranjem biciklističkih puteva započeli sa predizbornom kampanjom

Današnjom održanom konferencijom za štampu, kučevački naprednjaci snažno su krenuli u predizbornu kampanju.

Foto: Promo

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Kučevo, naprednjaci su danas održali redovnu konferenciju za štampu.

Predsednik opštine Kučevo je izneo šta je najznačajnije urađeno u proteklih desetak dana:

Foto: Promo

– Kao što se može videti, protekli period obeležava snažna kampanja podizanja kvaliteta infrastrukture, posebno putne, na teritoriji cele opštine. Asfaltiranje se vrši u okviru projekta vrednog 21,5 miliona dinara, koji sprovodimo zajedno sa Ministarstvom privrede od toga učešće lokalne samouprave je 14,5 miliona a Ministarstva 7. Do sada su radovi sprovedeni u Maloj i Velikoj Bresnici, Bukovskoj, Voluji i Popovcu. Od danas, pa tokom vikenda, mehanizacija PZP se nalazi na prostoru Mesne zajednice Kučevo gde je prvo počela da se asfaltira ulica Ratomira Atanackovića. Do kraja vikenda planirano je da se završe 5 ulica a potom još četiri – rekao je Stojanović.

Foto: Promo

On je još dodao, da na ovome neće stati. Rebalansom budžeta odvojena su značajna sredstva za nastavak kampanje i posle završetka ovog projekta koji se sprovodi sa Ministarstvom privrede, tako da će, po rečima Stojanovića, na kraju ove građevinske sezone, opština Kučevo imati mnogo bolje puteve nego sada.

OVDE možete pročitati priručnik za projektovanje biciklističkih puteva u Republici Srbiji JP “Putevi Srbije”.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker