RATNI VETERANI DALI ULTIMATUM: Pronađen mali Aleksa koga je direktorka socijalnog iz Malog Crnića otela!

Najveći strah svakog roditelja jeste strah da bi u bilo kom slučaju mogli da ostanu bez deteta. Upravo taj strah postao je stvarnost za ratnog veterana Željka Topavlovića i njegovu suprugu Elenku Hlipec iz sela Aljudovo, opština Malo Crniće.

Željko Topavlović i njegova supruga Elenka Hlipec

Željku i Elenki u četvrtak ujutru 29. oktobra, direktorka Centra za socijalni rad u Malom Crniću, Dijana Mirković, na brutalan način otela petogodišnje dete, strpala u automobil i odvezla se sa detetom u nepoznatom pravcu. Dok je policija žadržavala oca sve dok se direktorka nije udaljila sa ukradenim detetom.

Ekipa portala TPKNEWS, tragom informacija i na osnovu dobijenih dokumenata od mnogobrojnih naših tajnih izvora, saznaje da je oteto dete privremeno predato hraniteljskoj porodici Paunović u selu Mirijevo, opština Žabari, koja će za to primati pozamašnu finasijsku nadoknadu od strane države ali takođe nije isključena mogućnost predaje deteta stranim usvojiteljima sa kojima država Srbija od skora ima uspostavljen protokol o saradnji.

Direktorka Centra za socijalni rad u Malom Crniću, Dijana Mirković/Foto: Screenshot Facebook

Inače, kuća ove hraniteljske porodice, gde je nakon otmice smešten mali Aleksa, se nalazi preko puta škole u ovom selu.

Sa druge strane, našoj redakciji se javilo dosta Udruženja ratnih vojnih veterana koji, kako kažu, već su se mobilisali i spremili da, ukoliko u toku naredne nedelje porodici Topavlović-Hlipec Centar za socijalni rad Malo Crniće ne vrati oteto dete, blokiraće Gradsku upravu u Požarevcu, lokalnu samoupravu u Malom Crniću, Centar za socijalni rad u Malom Crniću i hraniteljsku porodicu u Mirijevu.

Željko je ratni veteran koji je bio ranjen 99 godine na Kosovu braneći svoju državu od NATO agresora, a ta ista država sada mu je oduzela dete zbog navodne loše materijalne situacije.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Umesto da mamlazi iz socijalnog ta sredstva daju porodici oni otimaju dete i plaćaju drugom! Idiotizam bez presedana! Nadam se da će se sve rešiti kako treba da bude!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker