KRVAVA TRAGEDIJA U STARČEVU: Vinko proteran iz Austrije zbog porodičnog nasilja, a u Srbiji legalno posedovao pištolj

Slavica i Petrika Zarić, roditelji ubijene Julijane Paunović, kažu da su sa zetom Vinkom Paunovićem imali ranije problema, a da je njihova ćerka Julijana bila žrtva porodičnog nasilja.

Foto: Facebook

– Ona je sa njim od svoje 14. godine i ludo ga je volela. Mi smo joj govorili da se razvede i da ga napusti, ali ona nije htela. Govorila je da je to njen dom – kažu roditelji Julijane Paunović koju je muž Vinko hicima iz pištolja ubio u utorak u njihovoj porodičnoj kući u mestu Starčevo kraj Petrovca na Mlavi, a potom izvršio samoubistvo.

Vinko je proteran iz Austrije gde su zajedno živeli sa sinom upravo zbog porodičnog nasilja i zabranjen mu je ulaz u tu zemlju. On se tada doselio u rodno Starčevo i bavio se poljoprivredom ali ih je zapravo porodično izdržavala Julijana koja je ostala da živi i radi u Austriji.

– Mislim da u toj kući jednu noć nije mirno spavala. Vinko je bio nasilan, pogotovo kad popije. Jednom je zapretio da će nas sve pobiti – kaže Slavica Zarić, majka ubijene Julijane Paunović.

Podsećanja radi, oružje iz kog je Vinko upucao Julijanu imao je u legalnom posedu. Tragičnom događaju prethodilo je obeležavanje krsne slave porodice Paunović, a iz tužilaštva nam je rečeno da u ovoj porodici nije bilo prijava za nasilje.

Paunovići imaju sina koji je oženjen i živi u Austriji, a jednog su pre šest godina izgubili. Mladić je bio slep.

MEŠTANI ZBUNJENI, BILI SU MIRNA PORODICA?!

Meštani sela Starčeva su zbunjeni i zatečeni, jer se radi o mirnoj porodici u kojoj do sada nisu čuli da je bilo svađa i nesuglasica.

– Ne znam šta je ovo. Oni su fini ljudi. Ljubinkova majka je moja rođaka, ja ne verujem, kaže rođak Milašin, dok neutešna sestra ubijene Julije otkriva da je ubica Vinko mnogo pio, ali da ona nije htela da ga ostavi, jer ga je ludački volela.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker