OD TOGA NEMA NIŠTA: Da li požarevačka opozicija ima snage da napravi dobar rezultat?

Da li požarevačka opozicija ima snage da napravi dobar rezultat u Požarevcu, čak neki govore da pojedine opozicione partije neće preći ni cenzus.

Ilustracija

Požarevačka opozicija se slaže kao rogovi u vreći, većina ima interese indirektno da budu dobri sa vladajućom partijom u Požarevcu, a sa druge strane glume opoziciju.

Neki su skupili petlju od opozicionih partija, pa su povremeno i selektivno napadali pojedine direktore i funkcionere SNS.

Bila je ideja da svi idu u jednoj koloni, ali od toga, izgleda, da nema ništa.

SSP i DS za sada idu sigurno zajedno, trebao je i Narodni pokret, ali oni misle da mogu sami da naprave dobar rezultat. Tako da će ići samostalno na izbore, a ono što je karakteristično za njih je da u partiji ima dosta bivših članova SNS.

SSP je ponudio DJB da idu sa njima, iako je postojala jedna vrsta netrpeljivosti između njih.

Sve u svemu, opozicija je u Požarevcu nije dovoljno aktivna, bez ideja, strategije i programa, bez nekog zvučnog imena kao nosioca liste koji bi mogao da ostvari takav rezultat da promeni situaciju u gradu Požarevcu.

Većina lidera koji vode opozicione partije u Požarevcu, gledaju isključivo svoje interese, a i veoma su sujetni.

Iskorak ide sam na izbore, mada, poznavaoci prilika smatraju da je to prevelik zalogaj njih, a treba da uzmemo u obzir da je SNS, zaposlio oba sina lideru Iskoraka.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker