ŠAMARI NE GINU: Kučevo pred izbore usvaja poslovnik o (ne)radu CZK “Dragan Kecman”

O bahatosti kučevačkih naprednjaka je bilo mnogo reči. Kako i čime se sve bavi narko kartel Ace Perišića znamo svi. Rukovodstvo Kučeva vodi ovaj gradić poput najgoreg meksičkog ili kolumbijskog jezgra kriminala i droge.

Foto: eKučevo

Bahatost prema građanima Kučeva ide toliko daleko da se saziva sednica Skupštine opštine kako bi se usvojili izvestaji o radu javnih preduzeća i ustanova, među kojima i CZK Kučevo.

Pored svih afera u Centru za Kulturu “Dragan Kecman” u Kučevu, a naročito afere sa fiktivnim ugovorima naprednjačkih odbornika gde su neki uhlabljenje dobili i za 45.000 dinara mesečno, izveštaj o radu ove institucije usvojen je kao SAVRŠEN. Svetla tačka kučevačkog kulturnog života koje već drugu godinu za redom nije organizovalo ni jednu manifestaciju, ali para za Perišićeve odbornike ima, a za Ćukine da ćute ima još više.

Zlatan Zabukovec, direktor ove ustanove odavno je poznat po svojim vezama u kriminogenim krugovima dok je još u studenstkim danima želeo da ostvari svoj san da radi za Službu državne bezbednosti. Ovaj san je ostvario tako što je kupio kožnu jaknu i jeleče koje i danas nosi i stupio je u kriminogene krugove od kojih se Perišiću i danas tresu gaće. Poznat je po izbornim krađama i tome što podmeće i menja kompletne džakove sa izbornih materijalom, a naivni narod Kučeva ima da glasa za ovog secikesu kome je izveštaj o radu ocenjen kao SAVRŠEN.

Naravno da je tako ocenjen, kada su za njega glasali odbornici koji su na platnom spisku baš ove javne ustanove. Ne brine Zabukovca, a ni Branka Kecmana što je CINS pokrenu istražni postupak koji danas vodi Agencija za sprečavanje korupcije. Za te, a i manje pare kod naprednjaka i pokojnici vrlo rado dižu ruke i zaokružuju SNS na izborima. Na ovim novim izborima Perišić je spremio iznenađenje i uveliko se hvali neverovatno velikim brojem glasova iz dijaspore i to zahvaljujući pasošima gastarbajtera koje su prinudno skenirali.

Zabukovec, poznat po mobingu zaposlenih, davanja otkaza bolesnim licima, urušavanju programa i rada Centra za kulturu u Kučevu je na sednici Skupštine opštine pred same izbore dobio ocenu da je SAVRŠEN, kako bi smirili strasti sa njim i njegovim kriminogenim kontaktima i kako bi se ponovo sprovela izborna krađa.

Građani na izbore izlaze za dva dana i ako im smeta bahatost i nerad kučevačkih naprednjaka imaju priliku da ovakvo ponašanje na izborima kazne. Ako žele da prestanu da ih prave budalama, građani imaju priliku da zaokruže sve opcije osim Aleksandra Vučića, a znajući na vojničko ustrojstvo ove stranke lošim rezultatom pašće i Perišićeva hunta. Dobro obavešteni kažu da šamari ne ginu.

Zato pamet u glavu na izborima kučevljani i ne dozvolite da vam Zabukovec i njemu slični uništavaju budućnost dece. Sa Perišićevom kampanelom budućnosti za ovu opštinu nema.

(Dopisnik3 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

17 Komentari

  1. Bravo za tekst, savršeno opisano stanje u kriminalnom žarištu opštine Kučevo. Narode probudi se i glasaj protiv Vučića i Perišića

  2. Pretnje stizu svim radnicima zaposlenim u Centru za nekulturu, Javnom komunalnom preduzecu, odbornicima, radnicima opstinske uprave, Domu zdravlja, Domu za strarija lica, clanovima SNS stranke, pogotovo posle juceresnjeg sastanka OOSNS gde je doneta odluka da svi zaposleni u pomenutim preduzecima glasaju javno kako bi rukovodioci bili sugurni da su glasali za Vucica u suprotnom ako se neko usprotivi i ne glasa javno dobice momentalni otkaz. Da li ce ta zamisao i da im se ostvari videcemo pogotovo posle potvrde o prisutnosti posmatraca OEBS-a.

  3. Ako se svi radnici dogovore i glasaju protiv Vučića mafijaši će postaviti sami sebi pitanje A šta ćemo sad? Moraće onda oni da rade a to im baš i ne odgovara. Zato narode slobodno glasajte po svojoj savesti i zdravom razumu.

  4. Ježim se kad čitam ovo a najgore je što je sve tačno. Dokle bre, zašto plaćamo policiju i pravosuđe? Šta policija i pravosuđe uopšte radi?

  5. Večeras u hotelu Rudnik je fešta na kojoj su odbornici, aktivisti i radnici javnih preduzeća. Verovatno će račun za njihovo krkanje platiti opština kao i do sada. Sram ih bilo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker