POPILA KRIVIČNU PRIJAVU: Vlajna lažirala pljačku u Beču, pa probala da prevari policiju

33-godišnja Vlajna, kako saznajemo, iz okoline Kučeva je bečkoj policiji prijavila da je napadnuta i da joj je nepoznati počinilac ukrao torbu sa više hiljada evra. Međutim, utvrđeno je da se prijavljeni napad i pljačka nikad nisu ni dogodili.

Ilustracija

Kako je saopštila bečka policija, osumnjičena je 11. juna u 10:20 prijavila da je nad njom izvršeno krivično delo razbojništvo nakon što je izašla iz banke. Navela je da je nepoznati muškarac napao odpozadi i da joj je ukrao torbu u kojoj je bilo više hiljada evra.

Za nepoznatim napadačem pokrenuta je hitna potraga u kojoj je učestvovalo više policajaca. Međutim, opsežna potraga za napadačem rezultirala je bezuspešno.

Efikasnim radom na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijski službenici su tokom istrage, nakon pregleda kamera sistema za nadzor, utvrdili da osumnjičena nije imala torbu kod sebe u vreme kada je prijavila da se desio napad.

Kada je ponovo ispitana, osumnjičena je priznala da je lažirala pljačku zbog nedostatka novca.

Policija je protiv 33-godišnje Vlajne podnela krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo lažno prijavljivanje.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker